Sig tillykke med et gratis fødselsdagskort

Hip hurra, det er en du kenders fødselsdag! Glæd din ven, kæreste eller familiemedlemmer med et gratis elektronisk fødselsdagskort. Glæden er stor når man på denne specielle dag lykønskes af venner og familie. Fødselsdagskort kan være dyre at købe, men med disse gratis fødselsdagskort kostet det dig ikke en krone!

Du har mulighed for at vælge mellem de mange flotte motiver som indeholder flag, gaver og alt hvad man ellers forbinder med en god fødselsdag. Hvid du gerne vil gøre fødselsdagskortet endnu mere personligt, så skriver du også en lille fødselsdagshilsen.

Vælg et flot fødselsdagskort herunder og sig tillykke med et brag!

Start med at vælge et gratis kort:


Romantisk fødselsdagsbuket
Dit navn

Din email adresse

Din vens email adresse

Skriv en eCard hilsen

Tast de første 3 bogtaver af spam

Se også hvordan du laver en flot fødselsdagsinvitation

En fødselsdag skal fejres med bravour

En fødselsdag er en helt særlig begivenhed, som langt de fleste mennesker ønsker at fejre. Mange nyder dagen i selskab med venner og familie, og nogle vælger endda at holde en stor fest. Fødselsdagen er en glædelig dag, fordi man fejrer den dag, hvor man blev født.

På denne måde bliver dagen en fejring af selve livet og en hyldest til den, som fejres. Det er meget forskelligt, hvilke traditioner folk benytter sig af på denne dag, da mange familier ynder at skabe deres helt egne fødselsdagstraditioner. Det er eksempelvis fast tradition i mange hjem, at fødselaren vælger, hvad man skal have at spise til aftensmad, og hvilken slags fødselsdagskage der skal på bordet. Oveni alle disse herligheder kommer naturligvis fødselsdagsgaverne. Det vigtigste ved disse gaver er, at der er en sød tanke bag, og i denne forbindelse er det helt oplagt at vedlægge et lille fødselsdagskort til gaven.

Tip: Du kan finde inspiration til gode gaveideer til ham og hende her.

Det kan fungerer som et slags bindeled, hvor man skriver sine tanker om den gave, man har købt. Fødselsdagskortet kan dog også blot være en kærlig hilsen til en nær ven, som man ønsker at fejre og tildele ekstra kærlighed på denne særlige dag. For mange er kortet ligeså vigtigt som gaven.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 3.4/6 (20 votes cast)
Sig tillykke med et gratis fødselsdagskort, 3.4 out of 6 based on 20 ratings