En fødselsdagsinvitation skal være flot, farverig og suuuuuper festlig :-)

En fødselsdag er en utroligt festlig anledning, og derfor er en flot fødselsdagsinvitation på sin plads! Hvad end der er tale om børnefødselsdag eller stor temafest, så kan fødselsdagsinvitationer være med til at skabe det udtryk, som du ønsker at skabe omkring den festlige begivenhed. Fylder du rundt, så er det bare endnu en grund til at holde en stor fest for venner og familie. Så send en flot online fødselsdagsinvitation i allerede i dag.

Lad dig inspirere af de mange gode ideer og steder at købe invitationer her på siden!

 

Skab et brag af en fest med flotte fødselsdagsinvitationer

Gå all-in med din fødelsdag…Lad der være fødselsdagsfest - start med at sende en flot fødselsdagsinvitation

Når du har besluttet dig for at lave en unik fødselsdagsinvitation til din fest, så kan man vælge at gå all-in, og derved lave en sammenhæng imellem invitationerne og temaet.

Hvis du skal holde den mest tøsede fest med et lyserødt tema, så vil en fødselsdagsinvitation lavet i flotte lyserøde farver virkelig fuldende temaet.

Er der derimod tale om en børnefødselsdag, hvor temaet eksempelvis er et bestemt dyr, så kan man også finde super søde og fine invitationer, som har lige netop dette dyr som tema. For at fuldende udtrykket helt, kan man vælge at lade temaet gå igen på bordkort og takkekort.

På den måde skaber man en fest folk sent vil glemme!

Lav din egen fødselsdagsinvitation

På nettet finder du mange forskellige muligheder for at kunne designe din helt egen personlige fødselsdagsinvitation. Her kan du oftest selv få lov til at sidde og lege med udformningen af dine invitationer, sådan at du kan lave nogle helt personlige nogen af slagsen, som passer perfekt til din fødselsdagsfest.

Du kan gå ind og vælge farver og skrifttyper samt producere din egen tekst, der skal stå i invitationen. Mange steder er der også en række færdiglavede skabeloner, som man kan tage udgangspunkt i, hvis man ikke har de helt store idéer i støbeskeen allerede.

Ved at lave en fødselsdagsinvitation online, så kan du nemt og bekvemt ordne det hele hjemme fra sofaen, sådan at du kan sidde og lege med design og udformning af invitationerne, inden du bestiller den færdige invitation.

Vi anbefaler Vista Print til indbydelser og invitationerVores favorit er Vistaprint, da det er nemt at lave en fødselsdagsinvitation hos dem. Samtidigt yder de en stærk service, har mange fine skabeloner og klart de billigste priser.

  • Vælg mellem mange hundrede designs
  • De (klart) laveste priser på markedet
  • De garanterer at du bliver tilfreds med dit køb

Se udvalget på deres hjemmeside

Vi har lavet en prissammenligning for dig:

UdbyderPris for 10 kortPris for leveringSamlet pris
Vistaprint73 kroner46 kroner119 kroner
Optimalprint124 kroner67 kroner191 kroner
Bilka Fotoservice:124 kroner47 kroner171 kroner
Poobles143 kroner40 kroner182 kroner
Pixum:114 kroner52 kroner166 kroner

Som du kan se, så har Vistaprint de klart laveste priser.

Alle de nævnte priser er “fra priser” og invitationerne kan derfor være dyrere.

Lav selv fødselsdagsinvitationer - DIY

Gør det selv invitation

En anden god idé til at lave de perfekte fødselsdagsinvitationer, er ved at lave en såkaldt DIY invitation – do it yourself invitation. Her kan du selv vælge lige den type af papir, skrifttype og alt det andet, som hører sig til en personlig fødselsdagsinvitation.

Ved at lave dine invitationer helt fra bunden selv, så kan du være sikker på, at indbydelserne bliver præcis, som du gerne vil have dem. Dine gæster vil uden tvivl også sætte stor pris på alt det hårde arbejde, som du har lagt i at lave dine invitationer.

Tip: Brug Pinterest til at få inspiration og ideer til, hvordan din fødselsdagsinvitation skal se ud. Hvis du ikke kender Pinterest, så er det et socialt netværk med masser af DIY inspiration. Det er her vi altid starter når vi skal planlægge en god fest.

Selve materialerne kan hurtigt købes i Bog og Ide. Hvis du bestiller varerne online på deres hjemmeside, så kan du nemt afhente dem i din lokale butik eller få sendt dem.

Gå på opdagelse i den nærmeste hobbyforretning for at finde de helt rigtige materialer, sådan at du kan komme godt i gang.

Hav en rigtig god fødselsdagInviter dine gæster til fødselsdag med en indbydelse

Hvad end du er til den nemme løsning eller har lyst til at lave det hele helt fra bunden, så er det vigtigste, at din fødselsdagsinvitation afspejler dig og din fødselsdagsfest på bedst mulig vis. Invitationerne er det første dine gæster får at vide omkring din fødselsdagsfest, så derfor er dine indbydelser til fødselsdag også et af de vigtigste elementer af hele planlægningen.

Vælg den løsning, som passer bedst til dig og din fødselsdag, og du vil være garanteret den bedste start på den helt store festivitas. God fornøjelse!

Leave a Comment