Barnedåbsinvitationer. Send en flot og personlig indbydelse til gæsterne

Når barnet skal have sit navn, så vil man meget gerne have, at de vigtigste mennesker i barnets liv skal komme og være med til at fejre denne store, første mærkedag. Derfor er det vigtigt at få skabt nogle flotte barnedåbsinvitationer, som kan lade folk vide, hvornår barnet skal døbes, samt hvor det kommer til at foregå henne.

Man kan enten vælge at lave indbydelser selv, købe nogle færdige kort man skriver på eller skabe noget personlige indbydelser online.

Skab barnedåbsinvitationer online

Hvis det virkelig skal være nemt (og det skal det nogen gange når man har en lille en), så er der også mulighed for selv at designe barnedåbsinvitationer online. Her finder du blandt andet færdiglavede skabeloner, hvor du vil kunne indsætte egen billeder og tekst, sådan at Jeres barnedåbsinvitationer, kommer til at passe til Jeres festdag for den lille ny.

Er man ikke til de faste skabeloner, så er det også muligt at lave sine helt egne, krydret med personlige billeder, og måske endda et forudbestemt farvevalg, som eksempelvis passer til den bordpynt, der skal være på bordet til barnedåbsfesten efter dåben i kirken.

At lave barnedåbsinvitationer online giver dig masser af forskellige valgmuligheder.

Vi anbefaler Vista Print til indbydelser og invitationerVores favorit er Vistaprint, da det er nemt at lave barnedåbsinvitationer hos dem. Samtidigt yder de en fair service, har mange smarte skabeloner og klart de billigste priser.

  • Vælg mellem flere hundrede flotte designs
  • De billigste priser på markedet
  • 100% tilfredshed med dine invitationer

Se udvalget på deres hjemmeside

Vi har lavet en prissammenligning for dig:

UdbyderPris for 10 kortPris for leveringSamlet pris
Vistaprint73 kroner46 kroner119 kroner
Optimalprint124 kroner67 kroner191 kroner
Bilka Fotoservice:124 kroner47 kroner171 kroner
Poobles143 kroner40 kroner182 kroner
Pixum:114 kroner52 kroner166 kroner

Som du kan se, så har Vistaprint de klart laveste priser.

Alle de nævnte priser er “fra priser” og invitationerne kan derfor være dyrere.

 

Spar penge på dine barnedåbsinvitationerFor ethvert budget

Lige meget om man har lyst til at bruge mange penge på barnedåbsinvitationer, eller man ønsker at tage den billigste rute, så findes der et hav af muligheder.

Hvis man vælger at få et trykkeri til at tage sig af invitationerne, så kan man være sikker på, at kvaliteten er i top. Her kan man selv være en del af designprocessen, så ender med den type invitation, som passer i den stil, man ønsker for barnedåben.

DIY barnedåbsinvitationer

Lav dine egne barnedåbsinvitationer med hjælp fra Pinterest

En anden mulighed er selvfølgelig at lave invitationerne helt selv på bedste DIY-maner.

Her kan man selv få lov til at prøve kræfter med at lave barnedåbsinvitationer helt fra bunden. På den måde kan man give invitationerne et hyggeligt og personligt touch.

Vælg eksempelvis at skrive alle invitationerne i hånden for virkelig at give et personligt udtryk til de fine invitationer. I hobbybutikker er det muligt at købe alle de forskellige materialer, der skal bruges for at lave de flotteste indbydelser.

Tip: Brug Pinterest til at få ideer til, hvordan dine barnedåbsinvitationer skal se ud. Hvis du ikke kender Pinterest, så er det et socialt netværk med masser af DIY inspiration.

Materialerne kan hurtigt købes i Bog og Ide. Hvis du bestiller produkterne på deres website, så kan du nemt afhente dem i din nærmeste butik eller få sendt dem hjem.

Alternativt kan du købe dem i din nærmeste hobbybutik.

Vælg et flot og gennemgående tema

Dyretema til en barnedåbSelvom der er tale om en barnedåb, så kan man sagtens vælge at køre med et bestemt tema til sine barnedåbsinvitationer. Det kan være alt fra ”drengefarver” og ”pigefarver”, som kan pryde invitationerne til barnedåben, eller man kan vælge et sødt dyr, som skal kommes på kuvert og invitation.

Lige meget, om man vælger at have et tema eller ej til ens barnedåbsinvitationer, så er det muligt at skabe mange forskellige udtryk blot ved at ændre i typen af papir, indbydelsen bliver trykt på, eller ved at skifte skrifttypen til en helt anden en af slagsen. Derfor behøver det ikke nødvendigvis at være en stor udskrivning at skabe de perfekte invitationer til barnedåb, hvis blot man har nogle enkle idéer om, hvordan man ønsker, at invitationerne skal se ud.

For at være sikker på at finde de helt rigtige invitationer til barnedåb, så er der mange forskellige muligheder at vælge imellem. Man gør sig selv en stor tjeneste ved at undersøge de forskellige priser og muligheder, inden man lægger sig fast på det endelige resultat. Når først invitationerne er sendt af sted, så kan der gøres klar til den store festdag.

Barnedåbsinvitationer er starten på en god fest

Leave a Comment