Bryllupsinvitationer – send indbydelser til den største dag af dem alle

Den største dag i de fleste menneskers liv, er den dag de skal giftes. På dagen er det vigtigt at have de helt rigtige mennesker med, og derfor gælder det om at få sendt bryllupsinvitationer ud i god tid. En bryllupsinvitation kan være traditionel, festlig, romantisk eller noget helt fjerde – det vigtigste er, at den passer til Jeres bryllup!

Her på siden kan du læse om, hvordan I laver de flotteste bryllupsinvitationer til jeres kommende gæster.

Når jeres bryllupsinvitationer er sendt ud, begynder det at blive virkeligt

Gode råd om bryllupsinvitationer

Med et bryllup er der rigtig mange ting, som man skal tage stilling til. Derfor er der mange der bruger et helt år på at klare planlægningen. Noget af det første, man skal have styr på er alligevel den dag, hvor brylluppet skal stå. Så snart man har fundet ud af dette, så er det muligt at sende sine bryllupsinvitationer ud. Mange par gør brug af såkaldte Save the Date kort, som sendes ud lang tid inden brylluppet skal stå – ofte så snart at datoen er sat.

Bryllupsinvitationer starter forventningerne til jeres kærlighedsfest så vælg dem med omhu

Her står der oftest ikke mere end, hvornår brylluppet skal stå, og hvorhenne vielsen afholdes. Disse Save the Date kort er en rigtig god idé at sende ud, hvis man vælger at lægge sit bryllup i eller omkring sommerferien, hvor mange ofte har andre planer.

Når først folk har reserveret datoen i deres kalender, så er det tid til at få kigget på de rigtige bryllupsinvitationer. Her kan I komme med nærmere detaljer for, hvad der skal ske på selve dagen. Typisk inkluderes det, hvor vielsen finder sted, om der er en reception, samt hvorhenne selve bryllupsfesten bliver afholdt. Mange inkluderer også informationer omkring ønskeliste, hvem der er toastmaster, og nogen vælger endda at tilføje et hashtag, som folk kan anvende, når de lægger billeder op på de sociale medier fra brylluppet, sådan at der kan blive skabt et virtuelt fotoalbum, som bruden og gommen kan kigge tilbage på når festen er omme og gæsterne er gået hjem.

Lav egne bryllupsinvitationer online

Er budgettet til noget større, så findes der mange gode muligheder for at få produceret nogle helt unikke og specielle bryllupsinvitationer rundt omkring. Oftest tilbyder disse steder at lave Save the Date kort, invitationer, menukort og bordkort i samme tema, sådan at man kan få styr på det hele på samme tid. Dette giver en flot samhørighed, da kortene vil være lavet i samme stil og med samme farver.

Brylluppet er livets og kærlighedens fest. Derfor skal jeres bryllupsinvitationer til denne store begivenhed også passe helt perfekt ind i brylluppets ånd. Hvad end man er mest til at lave det selv fra bunden, bestille dem online eller noget helt tredje, så er bryllupsinvitationen et vigtigt element i planlægningen af den store dag.

Vælger I at lave indbydelserne på nettet, så anbefaler vi Vistaprint:

Vi anbefaler Vista Print til indbydelser og invitationerDet er nemt at lave bryllupsinvitationer på deres side. Samtidigt yder de en fair service, har mange hyggelige skabeloner og klart de billigste priser i følge vores undersøgelse.

  • Vælg mellem flere hundrede bryllupsdesigns
  • De laveste bryllupsinvitationer priser på markedet
  • De garanterer at du bliver 100% tilfreds
  • De laver også bordkort, menukort mv.

Se udvalget på deres hjemmeside

Vi har lavet en prissammenligning for dig:

UdbyderPris for 10 kortPris for leveringSamlet pris
Vistaprint73 kroner46 kroner119 kroner
Optimalprint124 kroner67 kroner191 kroner
Bilka Fotoservice:124 kroner47 kroner171 kroner
Poobles143 kroner40 kroner182 kroner
Pixum:114 kroner52 kroner166 kroner

Som du kan se, så har Vistaprint de klart laveste priser.

Alle de nævnte priser er “fra priser” og invitationerne kan derfor være dyrere.

Få personlige invitationer til bryllup

Hvordan I vælger at udforme Jeres bryllupsinvitationer kommer helt an på, hvilken type af bryllup I ønsker at holde. Da bryllupper er en bekostelig begivenhed, så kan der ligge en idé i selv at lave indbydelserne til bryllup. På den måde kan man nemt spare en masse penge, og samtidig kan man helt selv vælge, hvordan ens bryllupsinvitationer skal tage sig ud. Skal man sende +20 invitationer ud, så er det tilgengæld noget der tager tid.

DIY - Lav selv en bryllupsinvitationer

Hvis I gerne vil lave jeres bryllupsindbydelser selv, så vil vi anbefale at I klikker jer forbi Pinterest, hvor der er tusindvis af gode ideer til, hvordan man laver dem.

Selve materialerne kan nemt købes i Bog og Ide. Hvis du bestiller varerne på deres hjemmeside, så kan du hurtigt afhente dem i din lokale butik eller få sendt dem hjem.

Alternativt kan du købe dem i din nærmeste hobbybutik.

Leave a Comment