Konfirmations indbydelser – send flotte invitationer til gæsterne

Når man skal konfirmeres, så er der tusinde forskellige ting, som man skal tage stilling til. Hvad skal man have på, hvor skal festen holdes, hvad ønsker man sig i gave, og hvem skal egentlig med til konfirmationen? Det kan være mange ting at skulle tænke over på en gang, men en af de absolut vigtigste ting man skal starte med er at lave konfirmations indbydelser.

Indbydelsen er det første dine gæster kommer til at vide omkring din konfirmation, og derfor er det også meget vigtigt, at du finder de helt rigtige konfirmations invitationer til at sende ud til dine gæster.

Find den rigtige type invitation

Vistaprint konfirmations indbydelser

Konfirmations indbydelser kan være indviklede at finde ud af, da der er mange forskellige ting, som man skal tage stilling til.

Du har mange forskellige muligheder i forhold til typer af materiale, hvilke farver indbydelserne skal have, hvad for en skrifttype og meget andet.

Derfor kan det være en god idé at snakke med mor og far om, hvad det er for en type af invitationer, du har lyst til, at der skal sendes ud. Hvis du ikke har lyst til at sende invitationerne ud som brev, så er det også en mulighed at lave en rigtig flot indbydelse online. På den måde kan du skabe personlige konfirmations indbydelser, som i stedet kan udsendes til de særligt udvalgte gæster ved hjælp af deres mailadresse.

Se vores online konfirmationskort her

Lav indbydelser online og send dem

Vi anbefaler Vista Print til indbydelser og invitationerVores favorit er Vistaprint, da det er nemt at lave konfirmations indbydelser hos dem. Samtidigt yder de en solid service, har mange flotte skabeloner og de billigste priser.

  • Vælg mellem flere hundrede flotte designs
  • De klart laveste priser på markedet
  • 100% tilfredshed med dit køb

Se udvalget på deres hjemmeside

Vi har lavet en prissammenligning for dig:

UdbyderPris for 10 kortPris for leveringSamlet pris
Vistaprint73 kroner46 kroner119 kroner
Optimalprint124 kroner67 kroner191 kroner
Bilka Fotoservice:124 kroner47 kroner171 kroner
Poobles143 kroner40 kroner182 kroner
Pixum:114 kroner52 kroner166 kroner

Som du kan se, så har Vistaprint de klart laveste priser.

Alle de nævnte priser er “fra priser” og invitationerne kan derfor være dyrere.

Skab et brag af en fest med flotte fødselsdagsinvitationer

Lav selv indbydelser

Om invitationerne er hjemmelavede, købt i en butik eller designet helt specielt til lige netop din konfirmation, så er det absolut vigtigste, at du er glad for dem, og at du er tilfreds med de konfirmations indbydelser, som du ender med at sende ud.

Invitationerne skal passe til dig og din store dag, hvad end du bedst kan lide en helt enkel invitation eller en indbydelse, der er proppet med glimmer og glamour.

En konfirmations invitation skal afspejle dig

Tip: Brug det sociale medier Pinterest til at få masser af inspiration til, hvordan dine konfirmations indbydelser skal se ud. Her finder du massevis af DIY ideer.

Materialerne kan købes online hos Bog og Ide. Hvis du bestiller produkter i deres netbutik, så kan du hurtigt afhente dem i din lokale butik eller få sendt dem hjem.

Alternativt kan du købe dem i din nærmeste hobbybutik.

Personlige konfirmations indbydelser

Flotte konfirmations indbydelser kickstarter festenDet vigtigste, når du laver dine konfirmations indbydelser er, at invitationen passer til dig og til din stil. Hvis du nu f.eks. er helt vild med at spille fodbold eller har gået til ridning i mange år, så kan det være super sejt at lave en invitation som afspejler dette.

Temaet giver noget personlighed til din invitation, sådan at folk ikke er i tvivl når netop din invitation lander i deres postkasse.

En anden god måde at skabe et personligt udtryk til ens konfirmations indbydelser er ved at tilføje billeder af en selv på invitationen. Det kan være alt fra et billede af dig som helt lille eller det nyeste skolefoto, hvis det er det billede, du synes bedst om. På den måde giver du dine konfirmations indbydelser et super personligt udtryk, og mon ikke også familien bliver ellevilde med at se et sødt billede af dig på forsiden af invitationen.

Leave a Comment