Clipart til fødselsdag (som du må bruge gratis)

Her på siden, har vi sammensat et stort udvalg af clipart, som du gratis kan benytte til privat brug. Det er primært fødselsdag og festlige clipart, som er beregnet til, at du kan forkæle og glæde dine nærmest med.

Fødselsdags clipart

Clipart er en bred betegnelse for alle slags billeder, og du kan finde dem over alt på nettet. Vi har i vores udvalg valgt de bedste clipart ud til fødselsdag, så du ikke behøver at lede længe for at finde det clipart, der passer til anledningen. Herunder er listet alle former for fødselsdags clipart. Der er f.eks. clipart fødselsdag balloner, flag fødselsdag clipart, clipart fødselsdag lagkage, clipart fødselsdag blomster og så er der selvfølgelig clipart til alle de runde fødselsdage, som listet herunder:

  • Clipart fødselsdag 40 år
  • Clipart fødselsdag 50 år
  • Clipart fødselsdag 60 år
  • Clipart fødselsdag 70 år
  • 75 års fødselsdag clipart

Udvalget af clipart her på siden og stort og bredt, og det bedste er, at det selvfølgelig er gratis clipart fødselsdag! Under de fine clipart kan du finde forslag til, hvordan du kan benytte din clipart, hvis du er lidt tom for idéer.

Her er de mange flotte fødselsdag clipart:

Hvad er clipart?

Clipart betegnes som en færdig grafik, altså et færdigt billede, hvis primære mål er at dekorere. Det er altså små billeder, du bruger til at dekorere hjemmesider, dokumenter, sange etc. Du kan også printe clipart ud og blot benytte det som et almindeligt billede. F.eks. kan du med vores fødselsdags clipart benytte det til at sende et fødselsdagskort manuelt, som var fast tradition blot nogle år tilbage i tiden. Det, du skal gøre, er blot at printe det ud, frankere det og sende det af sted med en sød hilsen. Du kan også sende det virtuelt via f.eks. Facebook eller e-mail.

Idéer til brug af clipart

Hvis du er i tvivl om, hvordan du skal benytte din clipart og har brug for inspiration, eller du blot er nysgerrig, så vil der herunder komme en række forskellige forslag til, hvordan du kan benytte din clipart i forbindelse med fødselsdag.

Lav selv fødselsdagssang med clipart

Find en festlig fødselsdagssang

En sjov måde at benytte clipart på er at bruge det som pynt på fødselsdagssangen. Hvis I planlægger en stor fest, så kan I via fødselsdagssangen fortælle en historie om fødselaren og bruge cliparts til at illustrere sangens tekst. Et eksempel kan være, at hvis I synger, at I skal vifte flagene højt, så har I på teksten en clipart med et flag, der bliver viftet. På den måde har i dekoreret og piftet dokumentet lidt op. Det gør sangen mere festlig, og det gør det nemt for alle aldre at være med og forstå handlingen.

I en sang, kan I også tage skridtet videre med clipart og så erstatte nogle af ordene med clipart midt i teksten. Det gør teksten lidt sjovere, men også lidt sværere. Det kan være en god idé til sange, der henvender sig til unge, der f.eks. SMS’er meget, da tekst her ofte udskiftes med emojies.

Se en liste med de mest populære fødselsdagssange

Gør det selv fødselsdagskort med clipart

Sig tillykke på en sjov måde

Hvad end om du har et stramt budget eller bare synes at hjemmelavet er sjovere, så kan du nemt og effektivt lave dit eget fødselsdagskort med clipart. Du kan enten vælge én clipart og bruge som forside til kortet, som du enten printer ud eller sender via e-mail, eller du kan kombinere flere clipart og gøre dit fødselsdagskort lidt mere personligt. Det eneste, der sætter grænser, er din fantasi.

Clipart som fødselsdagshilsen på Facebook

Send en sjov fødselsdagshilsen

Hvis du vil pifte din fødselsdagshilsen på Facebook lidt op, kan du gøre det med clipart. Det er ligeså nemt som med et fødselsdagskort. Det, du gør, er, at du finder den clipart, som passer bedst til fødselaren, eller som du finder sjovest. Så gemmer du den på din computer/ipad/telefon og sætter den ind som et billede på Facebook sammen med din hilsen. Det gør din hilsen lidt sjovere og mere personlig end blot et opslag med teksten ”Tillykke med fødselsdagen”, som fødselarens øvrige 800 venner måske skriver.

Du kan finde inspiration til din fødselsdagshilsen her.

Skal det være rigtig sjovt, så se de her fødselsdagstekster.

Leave a Comment