Lykønsk de glade forældre med et babykort

Hvis du kender et par, der lige er blevet forældre, er det oplagt at ønske dem tillykke med dette nye og helt specielle kapitel i deres liv. Foran dem venter mange store glæder! At blive forældre kan være overvældende, men med hjælp fra familie og venner klarer man sig igennem. Med et gratis og personligt babykort kan du gøre dit til at glæde dem.

Vi har fundet flere flotte babymotiver som du frit kan vælge i mellem. Kortene fungerer både til drenge og piger så vælg det babykort du bedst kan lide og send et babykort.

Vælg et sødt motiv og send dit babykort med det samme!

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Se også disse invitationer hvis du skal invitere gæster til barnedåb

Den lille nye baby

At blive forældre er en stor ting. Under graviditeten går de kommende forældre og glæder sig til, at de skal lære deres lille nye baby at kende. Ventetiden kan godt virke lang, og derfor er det også en stor dag, når barnet endelig melder sin ankomst.

Nogle forældre ved på forhånd, om det bliver en lille dreng eller en lille pige, i mens andre forældre venter til selve fødslen med at få kønnet at vide. Det er også meget forskelligt, om man allerede har et navn klar til barnet. Det er dog ikke kun de nybagte forældre, som dagen er spændende for – der vil typisk være en hel familie, som alle er spændte på at møde det nyankommne familiemedlem.

Venner og familie kommer tit med et lille babykort, hvor de ønsker forældrene tillykke med en vellykket fødsel. Disse babykort gives ofte enten i lyserøde eller lyseblå farver, alt efter hvilket køn babyen har. Kortet kan have forskellige babymotiver, eksempelvis en barnevogn, et par babysko eller en sut. Babykortet kan både rumme et tillykke til forældrene samt et par kærlige ord om, hvilke udfordringer som venter dem. Nogle vælger at købe en lille barselsgave, som de kan give sammen med kortet.

 

Leave a Comment