Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/hilsenmig.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Johnny Madsen Citater - Her er alle de sjoveste ting han har sagt

Kloge og sjove citater fra musikeren, Johnny Madsen

Johnny Madsen er en dansk musiker, sangskriver og kunstmaler, der har udgivet adskillige soloalbums og tre albums med trioen Dalton, der også består af Allan Olsen og Lars Lilholt. Johnny Madsen er blandt andet ikke bange for at afsløre sine politiske synspunkter, og han er da også selverklæret liberalist. For ham er personlig frihed væsentligt, og han langer gerne ud efter alle, som prøver at gøre indhug i den.

Med Johnny Madsen-citater vil du med garanti kunne få et smil på læben og måske endda også grine lidt for dig selv. Johnny Madsen er kendt for ikke at have noget filter og siger lige præcis, hvad der passer ham.

Johnny Madsen har sagt mange sjove ord, men her er hans bedste citater.

Johnny Madsen-citater

I de citater, du finder på denne side, er det tydeligt, at livet som musiker afspejler sig i hans personlighed. Han er ikke bange for at sige sin mening og være ærlig.

Min familie er så fattig, at vi slog min fars begravelse sammen med min 50-års fødselsdag.

I bandet drikker vi kun tre genstande om dagen: to guldbajere og en flaske portvin.

Kender I det, når man vågner om morgenen, og det eneste, man har lyst til, er to guldøl og en pose popcorn?

Nogle taler om Skagenslys, men det kan jeg ikke bruge til en skid. Neonlys, det er fedt!

Prins Valiant kom ridende på sin bøffel.
Han sagde: “Hvis det klør, så køb en kløpind.”

Børn skal ikke opdrages. Hvis vi holdt fingrene væk, så ville de alligevel lære at gå og tale. Der ville ske det samme, uanset hvad forældrene gør.

Længsel vil man altid have i sig.

Den dag i dag fatter jeg ikke, at folk kan holde ud at arbejde 8 timer om dagen. Det er jo det rene slaveri.

Når man vil starte et band, må man først have en advokat og en revisor – så kan man altid senere udvide med bas og trommer.

Leave a Comment