Send et online kobberbryllupskort

Når man er gift, er det værd at fejre bryllupsdagen hver eneste år. Dog vil der være nogle bestemte år, som typisk markeres med en ekstra fejring. Dette kunne eksempelvis være, når man har kobberbryllup. Hvis man kender et par, som i år kan fejre deres kobberbryllup, så kan man nemt sende et elektronisk kobberbryllupskort.

Man skal blot vælge et af de mange tilgængelige motiver, og skrive en personlig hilsen. Der kunne eksempelvis være tale om et fint brudepar. Det er gratis at afsende kobberbryllupskort, og man kan sagtens nå det, selvom man først kommer i tanke om det på selve dagen.

Ønsk det lykkelige par tillykke med et romantisk kobberbryllupskort.

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

En hyldest til kærligheden

Man kan fejre kobberbryllup, når man har været gift i 12,5 år. Dette er altså en lidt atypisk dato, da denne dag jo vil falde et halvt år fra den oprindelige bryllupsdag. Grunden, til at man fejrer kobberbryllup efter netop 12,5 år, er, at man på netop denne dato er halvvejs mod sølvbrylluppet. Der er forskellige traditioner forbundet med denne bryllupsdag, og det er meget forskelligt, hvor meget de pågældende par gør ud af det.

Typisk for dagen er, at familie og venner overrasker brudeparret med æresport ved hoveddøren. Familien sørger i denne forbindelse også med morgenbrød, og nogle hyrer også et lille orkester, som kan akkompagnere til morgensang for parret. Denne del af fejringen står brudeparret ikke selv for. Der er dog mange par, som vælger at holde en stor fest senere på dagen eller i en nærtliggende weekend. Er man forhindret i at komme til en sådan fest, så kan man overveje at sende et kobberbryllupskort til parret i stedet. Et elektronisk kort er gratis at afsende og nemt at lave.

Leave a Comment