Sig “Jeg elsker dig” med et romantisk kort

Det er altid vigtigt at fortælle sin elskede, hvor meget man holder af ham eller hende. Dette kan gøres på mange måder, og mange vælger at sige det med enten blomster eller chokolade. Man kan med fordel vælge at sende et kort, da man her kan nedskrive sine tanker og følelser for den anden. Dette viser omsorg, kærlighed og forståelse!

Nu kan du sende et elektronisk ”jeg elsker dig” kort, med et fint kærlighedsmotiv. Man kan eksempelvis sende et kort med blomster eller hjerter, som symboliserer kærligheden i mellem jer. Et elektronisk kort er både nemt og gratis at sende, og er en god måde at sprede kærlighed på. Så hvad venter du på? Sig JEG ELSKER DIG med det samme.

Sig “Jeg elsker dig” med et af vores flotte elektroniske kort!

Start med at vælge et gratis kort:


Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Forkæl din kæreste med et kærligt kort

Når man er i et forhold, så er det vigtigt at holde liv i kærligheden hver eneste dag. Det gælder om at værdsætte hinanden og de små ting i hverdagen. Nogle gange kan man dog have travlt, og man kan helt glemme at fortælle sin partner, hvor meget man elsker ham eller hende. Står man i denne situation, så kan man eventuelt overveje at sende et ”jeg elsker dig” kort til sin partner. Her kan man nedskrive alle de ting, som er svære at få sagt.

 

Man behøver ikke engang være kreativ for at sende et romantisk kort, man kan blot vælge et af de tilgængelige kærlighedsmotiver til et elektronisk kort. Hvis man sender et gratis kort, så kan man spare pengene og bruge dem på eksempelvis chokolade til sin elskede. Man kan også bruge et ”jeg elsker dig” kort til at invitere en på date, som man igennem længere tid har haft et godt øje til. Kun fantasien sætter grænser!

Leave a Comment