Nytårshilsen til venner og familie

Nytår er altid en festlig tid. Det er oftest en tid, der fejres sammen med familie og venner og en masse hygge. Det er også en tid fyldt med traditioner, hvoraf nytårshilsnen er én af dem. Nytår er til for at hylde året, der gik, og for at få den bedste start på det nye år. Uanset, om året har været et år med gode begivenheder og glade minder, eller om året var et år med flere tårer end smil, giver nytår muligheden for enten at minde året, der gik, eller se fremad på det nye år.

Nytår skaber en frisk start, et nyt kapitel.

Om aftenen d. 31. december siger vi farvel til året, der rinder ud, og på samme tid hilser vi det nye år velkommen og håber på gode stunder og et år med mere glæde end sorg – både for os selv og for dem, vi har kær.

Husk at ønske godt nytår med en nytårshilsen til familie og venner, tak for deres selskab i det indeværende år og ønsk alt godt for det nye. Vis dem, du holder af, at du tænker på dem og bekymrer dig om dem – også på årets festligste dag.

Herunder finder du en række eksempler på nytårshilsner til brug på henholdsvis Facebook, i en SMS og som tekst i et fysisk kort eller e-mail.

Nytårshilsen på Facebook

Mange ynder at opdatere hele omgangskredsen om året, der gik, på Facebook i løbet af nytårsaftensdag. Her kan du fortælle om de større oplevelser og om dine nytårsforsætter. Det kan f.eks. være, at du har afsluttet din uddannelse, er blevet gift, er blevet gravid, har fået et barn, mv. Eller at du har besluttet at tabe dig, stoppe med at ryge eller tage på en lang rejse i det nye år. Det kan også være, at du vil takke for de gode ting og brokke dig lidt over de knap så gode.

En nytårshilsen på Facebook er en god mulighed for at nå omkring alle, men det er samtidig mere upersonligt og distanceret end en privat besked.

Eksempel på nytårshilsen på Facebook:

Kære familie og venner.

2018 har været et specielt år for mig. Jeg har fået nyt arbejde, og i den forbindelse også fået en masse nye kollegaer samt venner, som jeg sætter stor pris på.
Vi har endelig fået taget os sammen og fået renoveret huset, så det nu endelig er blevet, som vi gerne vil have det. Lige i tide til årets største og bedste nyhed: Vi er blevet forældre til en skøn lille dreng i oktober. Det har været en fornøjelse at se ham vokse de sidste par måneder. Livet er godt.
Tak til alle, der har hjulpet både med huset og med så mange andre ting. Tak for jer og jeres hjælp. Jeg håber det nye år bringer det bedste med til jer og jeres skønne familier.

Nytårshilsen på SMS

Klokken nærmer sig 00.00 d. 1. januar, rådhusklokkerne ringer, propperne springer, og fyrværkerishowet starter. Vis dem, du holder af, at du tænker på dem på årets festligste tidspunkt. Din mor, din søster eller din farmor ved udmærket, at du fester og har det sjovt, og derfor vil en lykkebringende SMS have en endnu større effekt.

Eksempel på nytårshilsen på SMS:

Kære mor!

Jeg håber, at du kommer godt ind i det nye år, og at året bringer dig al mulig lykke med sig. Det fortjener du! Tak for din store hjælp i 2018 – jeg havde ikke klaret det uden dig. Jeg elsker dig.

Nytårshilsen på kort

Især den ældre generation værdsætter et gammeldags, fysisk kort. I dag behøver du ikke engang gå i kiosken og på posthuset. Du kan sende et fysisk nytårskort fra din computer eller sende det som et online dokument.

Eksempel på nytårshilsen på kort:

Kære farmor

Dette år er året, hvor vores lille familie er blevet forøget. Den 23. marts 2018 kom lille Marie til verden og har siden bragt lykke til vores liv. Vi nyder at se, hvor stor glæde I to allerede har af hinanden, og vi ser frem til mange nye og gode stunder i 2019.

Kærlig hilsen
Os tre

Send en nytårshilsen

En nytårshilsen kan i dag være mange andre ting end at sende et nytårskort ud. Ofte vil vi i dag sende en SMS eller lave et opslag på Facebook. Det har dog ikke ændret sig, at nytårshilsner oftest er personlige. Du fortæller om året, der gik, og takker for hjælp, støtte og gode minder. Og så lykønsker du familie og venner med det nye år.

Vis omsorg og kærlighed med en nytårshilsen.

Leave a Comment