Send et flot & gratis gækkebrev online

Mit navn det står med prikker

Gæk gæk gæk, mit navn er blevet væk! Sådan indledes et gækkebrev typisk, men der findes også en række andre variationer af diverse påskerim. Det er især blandt børn en fast tradition at sende gækkebreve ud til venner og familie. Somme tider kan hverdagen dog være for travl til at producere den mængde gækkebreve, som man ønsker at sende ud.

Står man i denne situation, så kan man med fordel sende et elektronisk gækkebrev. Her sparer man også både porto og papir, da denne løsning er helt og aldeles gratis. På denne måde kan man glæde mange mennesker med et fint gækkebrev i påsken.

Send et gækkebrev og se om modtageren kan gætte hvem du er??

Start med at vælge et gratis kort:


Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Glæd et familiemedlem med et fint elektronisk gækkebrev

Når påsken nærmer sig, er der rigtig mange børn, som sender gækkebreve ud. Det er en gammel og hyggelig tradition, som mange holder fast i. Et gækkebrev er typisk et lille papirsklip, hvorpå man skriver et fint påskerim. Der findes mange udgaver af disse rim, og mange finder også selv på et. Det vigtigste er, at man ikke skriver, hvem afsenderen er. Her skal man blot efterlade det antal prikker, som er i ens navn. Derefter er det op til modtageren at gætte, hvem brevet er fra. Gætter modtageren, hvem afsenderen er, ja så må afsenderen af med et påskeæg. Gætter modtageren derimod ikke, hvem brevet er fra, så kan man som afsender se frem til at modtage et påskeæg. Mange vedlægger også en lille tørret vintergæk i brevet. Man kan dog også vælge at sende et elektronisk gække brev ganske gratis. Her kan man finde et bredt udvalg af påske motiver, som vil glæde modtageren.

Leave a Comment