Sjove kort spreder glæde og STORE smil

Det spreder altid glæde at sende et kort. En kærlig tanke vil altid varme hos modtageren, uanset hvad anledningen til kortet er. Ønsker man at sprede et ekstra smil på læben hos modtageren, så kan et sjovt kort måske være løsningen.

Et sjovt kort fås i alle mulige afskygninger, og man bør gøre sig umage, når man vælger sit motiv. Nu kan du nemt og hurtigt sende elektroniske sjove kort til en, som du har kær! De elektroniske kort er helt gratis, og du kan vælge frit i mellem de mange sjove motiver. Husk at have modtageren med i tankerne, når du vælger motiv.

Livet behøver ikke at være så kedeligt. Send sjove kort og gør livet mere festligt.

Start med at vælge et gratis kort:


Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Med godt humør kan man klare alt

Der kan være rigtig mange forskellige anledninger til at sende et sjovt kort til en, som man holder af. Det vil typisk være i forbindelse med fødselsdage. Her vil et humørkort typisk rumme nogle humoristiske linjer om alder. Kortet har til formål at gøre modtageren glad og samtidig lave lidt sjov med den pågældende. Sjove kort fås med alle mulige motiver. Diverse former for dyremotiver er altid meget populære, og kan danne ramme om sjove tekster. Sjove kort rummer typisk en sjov tekst, som i samspil med billedet giver et godt grin.

Man kan også sende de sjove kort til andet end fødselsdage. Det kunne eksempelvis være til jubilæer, studentereksamen eller lignende. Det kan også være i forbindelse med sygdom eller andet, hvor modtageren har brug for lidt opmuntring. Når man sender et gratis sjovt kort, kan man med fordel bruge noget tid på at finde det helt rette motiv. sjovt kortet er meget personligt, og bør derfor både passe til begivenheden og modtageren.

Leave a Comment