+500 gode, smukke og kloge citater der gør indtryk

Her på HilsenMig.dk er vi vilde med gode citater. Så vilde at vi har samlet flere hundrede af de aller bedste citater der er sagt gennem tiden – og du kan læse dem alle sammen – kvit og frit – lige her på hjemmesiden. Det fantastiske ved citater er, at det er kloge ord, sagt af kendte mennesker (og helt almindelige mennesker som du og jeg). Gode citater sætter livet i perspektiv og giver os mod og velmente råd i svære tider. Og så kan gode citater få os til at trække på smilebåndet eller endda bryde ud i vild latter – alt dette med en simpel sætning eller to.

Gode citater er noget særligt – og derfor deler vi de bedste med dig!

Hvilket type citat leder du efter?

Gode citater kan være kloge, de kan være sjove og de kan være velovervejede. De kan være sørgelige, tankevækkende eller endda frække og så kan de være fyldt med kærlighed, spas eller bare visdom fra gammel (og ny) tid. Vi har været hele vejen rundt om de bedste, så du kan finde præcis det citat der gør hele forskellen for dig.

Vi har nøje udvalgt citaterne og inddelt dem i forskellige kategorier, så det ikke bare bliver en stor rodebunke af citater i øst og vest.

Klik dig igennem listen og lad dig inspirere af de gode citater:

Citater om livetSjove citaterKærligheds citater Danske citater
 Søren Kierkegaard citater Johnny Madsen citater Citater på engelsk Søde citater
 Peter Plys citater Citater om lykke Citater om alder Frække citater
 Citater om familie Mor citater Søskende citater Citater om døden
 Citater om savn Citater om venskab Veninde citaterJule citater
 Citater til konfirmationBryllupscitater

Hvis du ligger inde med et godt citat, så del det med os! For selvom vi løbende opdaterer og tilføjer nye stærke og tankevækkende citater når vi støder på dem, så har vi trods alt næppe fundet alle de bedste citater endnu…

Lad os slutte af med et meget klogt citat:

Der findes kun to måder at leve livet på. Den ene er, som om ingenting er et mirakel. Den anden er, som om alting er et.

Albert Einstein

Vi håber, du finder et citat der giver mening!

Leave a Comment