Inspiration og ideer til tekst til et takkekort

Det er vigtigt at udtrykke sin taknemmelighed, men det er ikke altid lige let at finde den rette formulering. Disse tekster kan hjælpe dig til at blive inspireret til at formulere den helt rigtige takkekort tekst. Det kan også være, at en tekst passer på lige dine følelser, og så kan den selvfølgelig bruges præcis som den er. Ellers så tager du bare det du kan bruge!

Du kan sige “tak” for mange forskellige ting. Måske er du blevet hjulpet i en svær tid? Måske har du fået hjælp fra en uventet side? Sig tak med en sød takkekort tekst.

Så hvad skriver man?

Gode ideer til en takkekort tekst

Tak for en dejlig fest

Kære

Tusind tak fordi I kom til vores fest og var med til at gøre dagen til noget helt specielt. Vi havde en vidunderlig fest, ikke mindst på grund af jeres nærvær og gode humør. Det blev til en uforglemmelig dag og aften, som vi er taknemmelige over at have fået lov til at dele med jer.

Vi glæder os til at se jer snart igen.

Med venlig hilsen


Tak for sidst

Kære

Jeg skriver for at takke dig for en dejlig aften i rigtig godt selskab. Tak for god mad og hyggeligt samvær. Det var en fornøjelse at være sammen med dig, og jeg håber vi snart for mulighed for at gentage succesen.

De bedste hilsner


Tak for deltagelsen

Kære

Mange tak for jeres deltagelse ved begravelsen. Det var en sorgens dag for os alle, men jeres hjælp og støtte var med til også at gøre den smuk. Den næste tid bliver svær at komme igennem, men vi trøster os med, at vi har minderne, som vi kan deles om og glædes ved mange år frem i tiden. Må <personens navn> hvile i fred.

Med venlig hilsen


Tak for blomsterne

Kære

Tak for de smukke blomster. Sikke en dejlig overraskelse! De har prydet min stue og frydet mit øje, siden jeg modtog dem. Tusind tak!

Kærlig hilsen


Tak for gaven

Kære

Tak for gaven. Det var lige sådan én, jeg ønskede mig! Jeg er sikker på, jeg bliver rigtig glad for den. Så dér ramte I plet, og tusind tak for det!

Kærlig hilsen


Tak for gaven

Kære

Jeg skriver for at sige tusind tak for den fine gave, jeg modtog fra dig/jer forleden. Det var en spændende overraskelse og jeg synes, det var rigtig godt fundet på. Sådan én havde jeg slet ikke havde regnet med at få. Er det ikke sjovt, at man oftest bliver gladest for de gaver, man ikke engang vidste, man ønskede sig? Så tusind tak for det!

Kærlig hilsen


Tak for kortet

Kære

Tak for kortet og de fine ord, du sendte på lejligheden. Det luner at vide, at jeg er i dine tanker, særligt på en særlig dag som den forleden. Af hjertet tusind tak.

Med venlig hilsen


Tak for invitationen

Kære

Mange tak for den flotte invitation. Det ville være en fornøjelse for os at deltage i jeres arrangement, og vi ser allerede meget frem til at fejre dagen med jer. Vi glæder os til en festlig dag med venner og familie, hvor solen forhåbentlig er med til at sætte prikken over i’et. Vi er sikker på, at det bliver en pragtfuld dag, og vi glæder os til at dele den med jer.

De bedste hilsner


Tak for hjælpen

Kære

Vi skriver ud af den største taknemmelighed for den hjælp, I har ydet i forbindelse med vores projekt. Jeres hjælp og støtte har været med til at gøre arbejdet til en sand fornøjelse, og vi håber på at kunne gengælde tjenesten ved lejlighed. Resultatet er blevet flot, og det vil vi glæde os over mange år frem.

Kærlig hilsen


Tak for det gode råd

Kære

Jeg skriver for at takke dig for det gode råd, du gav mig i forbindelse med min svære beslutning. Du skal vide, at dine råd og overvejelser hjalp mig med at træffe den helt rigtige beslutning, og det er jeg dig dybt taknemmelig for. Du har været en sand ven i nøden, og jeg skylder dig i det mindste dette kort, som udtryk for min taknemmelighed

De varmeste hilsner


Det var vores ideer til, hvad du kan skrive i et takkekort. Som nævnt længere oppe, så kan det være svært at finde ud af, hvad man skal skrive i et takkekort – eller hvilket som helst andet kort for den sagsskyld. Det vigtigste er egentligt bare, at du er taknemmelig og husker, at sige tak for den hjælp du har fået. Så er teksten sekundær.

Har du andre gode tekstideer så skriv dem i en kommentar herunder.

Se også vores flotte gratis online takkekort her.

Leave a Comment