Send et kærlighedskort til den du elsker så inderligt

Fortæl din kæreste hvor meget du elsker ham eller hende med et romantisk kærlighedskort. Du kan sende kortet på en ganske almindelig dag eller du kan vælge at gøre det på en særlig dag som f.eks. jeres årsdag. Husk at skrive et par søde og kærlige ord i kortet, hvor du fortæller hvor meget du elsker din kæreste. Hvis du er rigtig kreativ kan du også skrive et lille kærligheds digt eller bare låne et romantisk citat.

Vores kærlighedskort er ganske gratis og du vælger blot et motiv. Når du har sendt dit kærlighedskort går der kun et par minuttet før det lander i modtagerens indbakke.

Så hvad venter du på – glæd din kæreste med det samme!

Start med at vælge et gratis kort:Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Fortæl hvad du føler og elsker

Kærlighed mellem to mennesker er noget af det største i verden, og mange søger længe efter den eneste ene. Har man fundet en partner, er det vigtigt, at man husker at værdsætte ham eller hende. Dette kan naturligvis gøres på mange forskellige måder.

Hvis man ikke er så god til at få sat ord på følelserne i hverdagen, så kan det være en god idé at skrive et lille fint kærlighedskort til sin kæreste. Her kan man skrive et par kærlige ord om, hvor stor en kærlighed man har til sin partner.

Et kærlighedskort behøver ikke at have nogen særlig anledning, og man kan bare skrive det, som falder en naturligt. Nogle skriver lange kærlighedserklæringer, imens andre bare nøjes med få søde ord. Det vigtigste er at sætte ord på kærligheden, så ens kæreste kan mærke, hvad man føler. Hvis man ikke har en kæreste, så kan man også bruge et kærlighedskort til at ytre sin kærlighed til den, som man er forelsket i.

Måske er der nogle ting, som man ikke har fået sagt, og her kan et kærlighedskort være en god anledning. For mange er det nemmere at skrive et sødt kort end at erklære sin kærlighed mundtligt.

 

Leave a Comment