Send et gratis konfirmationskort

Konfirmationen er en stor dag for den heldige unge mand eller kvinde. Derfor er det oplagt at glæde personen med et konfirmationskort der skaber glæde på denne specielle dag. Her på HilsenMig.dk har vi samlet flere forskellige konfirmationskort som du kan sende gratis! Du vælger bare et motiv, udfylder de forskellige felter og trykker “Send kort” herefter går der blot et par minutter før konfirmanden modtager sit konfirmationskort.

Har du ikke mulighed for at deltage i denne særlige dag, så kan du i stedet sende et konfirmationskort. Du kan også sende et kort bare for at sige tillykke endnu engang.

Rigtig god fornøjelse med at sende dit konfirmationskort!

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Husk også at se vores guide til konfirmations indbydelser

En konfirmation er noget særligt

Konfirmationen er den dag, hvor et ungt menneske bekræfter den kristne tro, som han eller hun blev skænket ved dåben. Konfirmationen er altså et aktivt valg, som man skal tage når man er mellem 13 og 15 år gammel.

I gamle dage var det også en dag, hvor det unge menneske trådte ind i de voksnes rækker. I dag vil man næppe betragte en konfirmand som voksen, men det er nu alligevel en helt særlig dag. Det er en stor festdag, hvor den unge konfirmand står i centrum og fejres.

Man holder typisk en stor fest for familien, hvor alle er med til at lykønske den, som er blevet konfirmeret. Mange medbringer også en gave, og til denne følger naturligvis et kort. Det er yderst populært at give et konfirmationskort på dagen, både hvis man er gæst og hvis man ikke er det. Eksempelvis giver mange konfirmander også kort og blomster til hinanden. I et sådan kort ønsker man typisk tillykke med dagen, og skriver et par kærlige og vise ord til det unge menneske. Det kan også være, at man har lyst til sige endnu mere til konfirmanden – dette vil typisk gøres i en tale til selve festen.

Leave a Comment