Sig tillykke med den lille baby med et dåbskort

Sig tillykke med den lille nye baby med et sødt dåbskort. Det koster ikke en krone. Du kan nemt vedlægge en personlig hilsen til de stolte forældre. Vi har mere end 25 forskellige dåbskort som du frit kan vælge i mellem og det tager kun to minutter at sende et kort.

At sende et dåbskort til de nybagte forældre spreder glæde og viser omsorg i en tid som er præget af både lykke, men så sandelig også svære stunder og manglende søvn.

Glæd forældrene med et personligt dåbskort!

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Glem heller ikke at se vores ideer til barnedåbsinvitationer

Et lille nyt vidunder er kommer til

Det at blive forældre er en af de største begivenheder, som finder sted i løbet af livet. Det er stort at give livet videre til en lille ny skabning, og det er en endnu større gave at få lov til at se denne lille skabning vokse op og blive til et helt menneske.

Mange i Danmark vælger at døbe deres barn, og i denne forbindelse holder man typisk en dåbsfest. Her inviterer man venner og familie til at bevidne dåben og til den efterfølgende fejring. Det vil ofte være til barnedåben, at den yderste del af familien ser det lille ny familiemedlem for første gang. Gæsterne medbringer en dåbsgave til den lille, samt en lykønskning i form af et kort. Nogle af gaverne vil være brugbare for barnet og forældrene med det samme, i mens andre skal gemmes til barnet bliver ældre.

Dette kunne eksempelvis være arvesmykker eller starten på en børneopsparing. Man vil ofte fortælle om tankerne bag gaven i et dåbskort. I dette kort vil man typisk ønske barnet tillykke med dåben, og byde barnet velkommen til livet og til familien. Det kan være sjovt for barnet at læse disse kort, når han eller hun bliver ældre.

Leave a Comment