Vis hvor taknemmelig du er – send et takkekort

Et takkekort er en god måde at vise, at man er taknemmelig for det en anden person har gjort. Måske har dine gode veninde været der for dig i en svær tid eller måske har du bare fået en super god gave, som du gerne vil takke modtageren for.

Hos HilsenMig.dk har vi flere hunderede gratis e-kort som du kan sende på under 2 minutter. Her på siden har vi samlet flere forskellige flotte takkekort som du kan sende til en du er taknemmelig for. Der er mange forskellige motiver som du frit kan vælge imellem.

Vælg et motiv, skriv en personlig besked i dit takkekort og tryk “Send kort”.

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Vi glemmer at sige “tak”

Der kan være rigtig mange grunde til at være taknemmelig. I denne forbindelse kan man vælge at sende et takkekort for at vise sin taknemmelighed. Disse takkekort vil man typisk bruge i forbindelse med en fest, hvor man har modtaget gaver og lignende. Det kunne eksempelvis være efter en konfirmation – her vil konfirmanden typisk sende et kort som tak til dem, som har vist opmærksomhed ved begivenheden.

Det behøver ikke at være et langt og personligt kort, man kan sagtens nøjes med at skrive et par linjer. Man kan også bruge takkekort hvis man er blevet gift. Her vil der muligvis også være en masse mennesker, som man har lyst til at sige tak til. Det behøver dog ikke kun være i sådanne situationer, at man ønsker at sende et takkekort.

Det kan også være, at man bare har nogle gode venner og familie omkring sig, som har støttet igennem en hård periode. Her kan man godt få behov for at sige et ekstra tak, og her kan man passende sende et lille fint kort med en sød hilsen. Uanset hvad man ønsker at takke for og hvem man ønsker at takke, så vil det varme med et takkekort.

1 thought on “Vis hvor taknemmelig du er – send et takkekort”

Leave a Comment