Gode og enkle ideer til en julekort tekst

Nu er det snart ved at være jul, så hvis du ikke allerede har sendt dine julekort, så skal du snart til at skrive dem, så du kan aflevere dem i postkassen. Måske er det netop derfor du er havnet her – du er løbet tør for ideer til, hvad du kan skrive i et julekort.

Fortvivl ikke, for du er ikke den eneste! Derfor har vi skrevet denne artikel, der indeholder mere end 20 gode ideer til tekster til julekort. Hver julekort tekst har sin egen overskrift, så du hurtigt kan kigge siden igennem og finde den helt perfekte tekst til dit julekort.

Vi håber, at du kan bruge vores ideer til, hvad en julekort tekst kan indeholde.

Så hvad skriver man?

Find en god julekort tekst og send kortet afsted med det samme!

Den korte og traditionelle julehilsen;

Kære alle sammen,
Vi ønsker jer en rigtig glædelig jul sammen med jeres familie og venner.
Vi håber, I får en hyggelig juleaften og bagefter kommer godt ind i det nye år.

Vi glæder os til at se jer næste år!

Kærlig hilsen
Lene og børnene


Julehygge:

Glædelig jul til jer alle sammen!
Herhjemme julehygger vi med guirlander, juleguf og hyggelig julemusik. Vi håber også, at I er kommet i julestemning? Ellers er I mere end velkommen til at kigge forbi? Julen flyver afsted, så det gælder jo om at nyde den, mens den er der ;-) Snart er det juleaften og vi glæder os til den gode mad og de mange gode gaver, naturligvis.

Rigtig godt nytår når I kommer dertil.


Den helt korte:

Ho Ho Ho, Merry Christmas!
Vi ønsker jer en rigtig god jul og et knaldgodt nytår!


Den korte fra vennerne:

Glædelig jul
Vi ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul. Må jeres december måned være fyldt med glæde og dejlige stunder. Vi ser frem til at komme til juleaften hos jer den 24. December.

Kærlig hilsen
Jens og Dorte


Fra den forelskede;

Hej min smukke,
Hvis du føler dig varm indeni, så er det al den kærlighed jeg sender din vej! Jeg glæder mig til en hyggelig december måned med dig og endnu mere til, at vi skal holde juleaften sammen. Jeg elsker dig mere og mere for hvert år der går.

Tusind tak, fordi du vil leve sammen med mig!

Din
Janne


Kan ikke vente længere!!

Nu er det snart juuuuuul
– Og jeg kan slet ikke vente med at komme ud og julehygge med jer! Nu er det jo andet år i træk, så måske skal vi gøre det til en tradition? Vi glæder os i hvert fald og med sidste år i tankerne, så skal vi nok medbringe juleguf, så vi ikke løber tør ;-)

Vi ses om et par dage!

Hilsen
Klavs


Vi ses ikke så ofte:

Julen er hjerternes fest. En tid hvor vi skal nyde hinandens selskab, så vi kan komme tættere på hinanden. Vi glæder os rigtig meget til at holde juleaften sammen med jer. Det er jo ikke så tit vi ser hinanden, så det er dejligt med disse stunder, hvor vi kan udveksle gode minder og lægge planer for året der kommer.

Mange kærlige kram fra mor og far


Tak, for et godt år!

Rigtig god jul og tak for et godt år!
Sikke dog tiden den flyver afsted. Om ikke så længe går vi ind i et nyt og spændende år, vi ikke ved hvad bringer. Vi vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for året der er gået.
Vi havde en fantastisk sommerferie sammen med jer og vi håber vi kan gentage den næste år? Pas rigtig godt på jer selv til vi ses i slutningen af januar.

De bedste hilsner
Michael og Janne


Julekort er blevet en tradition:

Rigtig god jul til jer alle tre!
Det er jo efterhånden blevet en tradition, at I skal have et julekort, så det skal I selvfølgeligt også have i år. Som I jo ved, så har vi været på juletur i Tyskland og det var fantastisk dejligt med et par afslappende dage væk hjemmefra. I Tyskland lå der også et flot lag sne, så det gjorde det hele lidt hyggeligere. Nu er vi rigtig kommet i julestemning, så småkagerne er blevet bagt og hjemmet er pyntet op fra top til tå.

Rigtig glædelig jul og godt nytår!


Travlt med studiet:

Vi ønsker dig en glædelig jul, Ida!
Vi håber du har tid til at nyde december måned, selvom vi ved, at du har travlt med studiet og dine vigtige eksamener. Vi krydser fingre for dig og ved, at det nok skal gå dig rigtig godt. Vi glæder os til at holde jul sammen med dig om nogle uger!
Hav det rigtig godt så længe.

Kærlig hilsen
Farmor og farfar


Parret der har kendt hinanden længe:

Hej min smukke pige,
Så blev det jul endnu engang :-) Tænk, at det er mere end 5 år siden vi mødte hinanden første gang. Det er jo helt vildt, som tiden flyver af sted. 2014 har været et rigtig dejligt år for os med mange gode oplevelser. Næste år skal vi jo ud og rejse sammen og jeg glæder mig til alle de spændende ting, vi skal opleve, Alt er bare dejligt, når man er sammen med dig! Jeg håber vi kommer til at få MANGE flere dejlige oplevelser og gode stunder sammen. Jeg elsker de minder vi har skabt sammen og jeg kommer til at elske de minder vi kommer til at skabe sammen. Elsker dig af hele mit hjerte – Din Thomas


Den bedste tid på året;

Julen er årets hyggeligste tid :-)
December måned er afgjort min yndlingsmåned! Udenfor er det koldt og gråt, men indenfor spreder juleglæden sig rundt i hjemmet. Det er så hyggeligt at gå og pynte op og bage julesmåkager med børnene. Om aftenen læser vi julehistorier højt for dem og de elsker det det. Vi mangler stadig at få styr på de sidste julegaver, men det skal vi nok nå.

Jeg håber, at I også har en hyggelig december måned.

Mange kram fra vores lille familie


Her nyder vi julen:

Glædelig jul fra alle os
Herhjemme er juletræet for længst blevet pyntet og det stråler flot, når vi tænder for lyskæderne! I år har vi også bagt julesmåkager og selvom det var første gang, så er de faktisk til at spise ;-) Vi håber, at I også nyder december måned og kommer godt ind i det nye år efterfølgende. Hils jeres søde familie mange gange og pas godt på jer selv!

Julehilsner fra
Lars og Jette


Ærgerligt vi ikke kan holde jul med jer:

Glædelig jul og godt nytår!
I må have en rigtig dejlig jul og et lykkebringende nytår! Vi er kede af, at vi ikke kan fejre nytår med jer i år, men vi glæder os til at se jer i starten af januar i stedet.

Alt det bedste fra alle os i Esbjerg.


De der dater:

Vil du have mit julehjerte?
Julen er hjerternes fest, så vil du have mit julehjerte? Jeg er rigtig glad for, at vi har mødt hinanden og selvom vi kun har kendt hinanden i nogle måneder, så føler jeg allerede at vi er kommet tæt på hinanden. Et nyt år byder på nyde muligheder og jeg håber at jeg kommer til at lære dig endnu bedre at kende i 2015.

Din julepige
Ditte


Julen er for familien:

Julen er speciel, fordi man deler den sammen med dem man holder. Tusind tak, fordi vi må holde jul sammen med jer. Vi glæder os til en aften med god mad og godt selskab. Hils alle børnene og jeres øvrige familie. Vi ses den 24. December til en aften i familiens selskab.

Julehilsen fra Lis og Brian


For de unge forelskede:

Julemanden ved allerede hvad jeg ønsker mig – DIG! Så vær ikke bange når manden med det store hvide skæg kommer og henter dig! Han er ikke farlig :-)


Ingen julegaver i år..

Julemanden har fortalt mig, at han har modtaget og læst dit kort med juleønsker, men på grund af den økonomiske krise, må du nøjes med glæden af mit selskab i år. Jeg er ked af, at jeg ikke kan give dig det du ønsker, men forhåbentligt går vi mod lysere tider!

Din Michael


Det var vores bud på ideer til en julekort tekst. Hvis du har andre gode ideer til, hvad man kan skrive i et julekort, så del det med alle de andre besøgende via kommentarfeltet herunder. Så kan vi sammen lave Danmarks største liste med gode ideer til julekort tekst.

Husk også at du kan sende et jule e-kort her!

Rigtig glædelig jul til dig og dem du holder af!

 

4 thoughts on “Gode og enkle ideer til en julekort tekst”

 1. til venner
  hej alle sammen rigtig god jul
  jeg glæder mig til at se jer igen og at kunne hygge med jer
  så rigtig god jul

  knus og kram Jessica

  Reply
 2. Traditionen ej forgår, nu er der atter gået et år, som sædvanlig du en hilsen får, vi glæder os rigtigt når julen foran døren står. Hvor er året gået hurtigt, men det må være fordi at man har det godt, og har nok og lave. Juleforberedelserne er godt i gang, der er pyntet op rundt i huset, og det er først nu der er blevet tid til at sende en julehilsen.

  Reply
 3. Rigtig glædede jul
  Nu er jule over os igen og tiden er fløjet afsted,
  inde vi ser os om er året gået hen.
  Julen er hjerte fest,siger man.
  Jeg Tor at der er mere ind det.
  Vi skal stoppe op og kikke os omkring,
  Og lære at elske tid og rum, for hvis vi ikke
  er med og har ro så kan det aldrig blive hjerter
  fest.
  Mange mener at det er tiden få vores børn og ja
  de er i fokus, men der er flere vi skal huske på og
  det er de andre, ja dig og den der er ved siden af dig,
  din mor og din far.
  Måske den der ikke siger noget eller den der råber højt,
  De har også hjerter og de er en del af livet.
  Vi vil ønske jer alle der ude en glædig jul og godt nytår
  Og kom nu godt ind i det nye år og nyd nu julen med dem
  du elsker og har i dit hjerte så kommer hjerterne fest også
  til dig

  Reply
 4. Glædelig jul
  Vi ønsker jer alle sammen en rigtig glædelig jul. Må jeres december måned være fyldt med glæde og dejlige stunder. Vi ser frem til at komme til juleaften hos jer den 24. December.
  Kærlig hilsen mor og far

  Reply

Leave a Comment