Glæd brudeparret med et flot bryllupskort

Den store dag for brudeparret er nær- de skal snart giftes! I Danmark er det en tradition at man lykønsker dem med et bryllupskort. Derfor har vi lavet en gratis service til dig, der gerne vil ønske bryllupsparret en rigtig dejlig dag og lykkelig fremtid.

Vores bryllupskort er gratis, tager kun to minutter at sende og så kan du vedhæfte en personlig hilsen som sprede glæder og gør dagen endnu mere uforglemmelig.

Vælg dit motiv og send et bryllupskort allerede i dag!

Start med at vælge et gratis kort:Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Du kan også læse mere om bryllupsinvitationer her

Kærligheden forenes ved et bryllup

Det er så yndigt at følges ad, for to som gerne vil sammen være. Sådan lyder de første linjer i den klassiske bryllupssang, og de to linjer beskriver meget godt, hvorfor man vælger at gifte sig. Et bryllup er kort sagt en hyldest til den kærlighed, som kan opstå i mellem to mennesker. Det er både smukt og stort at finde den, som man ønsker at dele livet med.

Derfor er der også mange, som vælger at fejre dette i selskab med venner og familie. Nogle holder et stort bryllup, i mens andre ønsker at holde det intimt med få gæster. Når man er gæst til et bryllup, er det god skik at have en gave med. Det vil typisk være i form af noget, som det nygifte par får brug for i deres kommende ægteskab.

Brylluppet er en stor dag, og det er en dag, som brudeparret vil mindes i resten af deres liv. Brudeparret vil typisk gemme forskellige objekter fra bryllupsdagen, som de kan finde frem senere og mindes den gode dag. Dette kunne blandt andet være i form af de bryllupskort, som gæsterne medbringer. Et bryllupskort vil typisk indeholde en lykønskning og en kærlig tanke til det nygifte par.

 

Leave a Comment