Tillykke med fødselsdagen kort

Har din gode ven, bedste veninde, far eller måske svigermor fødselsdag, så send vedkomme et gratis tillykke kort! På HilsenMig.dk har vi flere hundrede online kort på lager og du kan sende dem ganske gratis på kun få minutter. Et tillykke kort er det perfekte kort til en person der har fødselsdag! Vi har fundet de flotteste kort som du nemt kan sende videre. Skal kortet være med en lagkage, fødselsdagsflag eller måske en gave? Det er op til dig.

Når du har valgt din tillykke-motiv, udfyldt dine oplysninger og trykket send, så går der kun et kort øjeblik før fødselsdagskortet lander i modtagerens indbakke.

Så sig tillykke med stil – med et gratis fødselsdagskort.

Start med at vælge et gratis kort:

Sig tillykke med flotte farverige ballonerYour name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Det er både dyrt og besværligt at sende et fysisk tillykke kort. Post Danmark leverer kun breve et par gange om ugen og de tager endda knapt 20 kroner for det. Derudover koster det regnskoven livet og du har garanteret også andet at bruge tid på end at rende ned til den lokale kortbutik og købe et tillykke kort – som også koster i dyre domme. Derfor kan du nemt, hurtigt og gratis sende et tillykke kort her hos HilsenMig.dk.

PS. Husk også at se vores gode fødselsdagsgave ideer til både ham og hende.

Leave a Comment