Vi hjælper gerne med formuleringen af dit lykønskningskort. Se de her tekster

Du vil gerne sige tillykke, men ved ikke helt hvordan? Sådan er der faktisk rigtig mange der har det. Det er ikke altid lige nemt at sætte ord på sine tanker og følelser, så derfor har lavet disse forslag til en tekst til et lykønskningskort, for at hjælpe dig på vej. Du kan enten bruge dele af teksterne som inspiration, eller tag teksten præcis som den er.

Der er omkring 10 forskellige ideer til tekster og der kommer løbende flere nye til! Hvis du selv har en god ide til en lykønskningskort tekst, så skriv en kommentar længere nede.

Så hvad skriver man?

Tekst til et lykønskningskort

Et hjerteligt tillykke på denne helt særlige dag:

Kære Marie

Stort tillykke med din fødselsdag. Det har været et begivenhedsrigt år i dit liv, som vi glæder os til at fejre sammen med dig. Vi håber det bliver en dejlig dag, hvor du får lov at stråle og være i centrum. Det bliver spændende at se, hvad fremtiden bringer! Vi glæder os til at følge dig i alle dine projekter.

De kærligste hilsner fra familien Madsen


Hip-hip hurra!

 Kære far

Tillykke med fødselsdagen! Vi vil gerne benytte denne glædelige lejlighed til at fortælle dig, hvor meget du betyder for os og for familien. Dine mange gode kvaliteter, heriblandt din humor og din tålmodighed, gør dig til en højt elsket far såvel som bedstefar. Vi håber, at du må blive fejret med manér!

Mange varme tanker og hilsner fra dine børn og børnebørn


De varmeste lykønskninger

Kære Jens

Det er ganske få, der som du formår at lægge hjerte og sjæl i et projekt. Det udmønter sig nu i et utrolig flot resultat, som både du og alle vi andre kan glædes ved og være stolte af. Derfor fortjener du dette kort samt de varmeste hilsner og ønsket om alt det bedste med dine fremtidige projekter.

Kærlig hilsen Tove og Bent


Hvor er det flot!

Til vores elskede niece

Vi har med stor glæde og spænding fulgt dig gennem den seneste tid, hvor du har arbejdet hårdt og gjort dig umage. Det er med stor fornøjelse, at vi nu får lov at være vidner til, at du høster frugten fra alt dit hårde arbejde. Du har i dén grad fortjent et stort tillykke samt den lille gave vi har købt til dig, som vi håber, du kan få gavn af.

Med ønsket om alt det bedste fremover

Moster Lis og onkel Harry


Tillykke med din eksamen

Hermed et velfortjent tillykke med din beståede eksamen. Vi ved, at det er ikke altid lige sjovt, når det tunge læs skal trækkes. Men du har holdt ved og holdt ud, og derfor kan du i dag være stolt af Det har du fortjent!

De bedste ønsker fra dine bedsteforældre


Så blev det jeres tur

Til det lykkelige unge par

Stort tillykke med den fantastiske nyhed! Vi er så glade for at høre, at vi nu kan begynde at glæde os til et lille nyt medlem af familien. Den kommende tid bliver en spændende og uforglemmelig tid, og vi glæder os til at følge jer i udviklingen. Vi er ikke i tvivl om, at I med al jeres kærlighed og omsorg vil give den lille ny en vidunderlig start på livet.

De bedste ønsker


Tillykke med optagelsen

Kære Mads

Så blev spændingen endelig afløst af den glædelige nyhed. Jeg håber at din optagelse på drømmestudiet må være første skridt på vejen mod drømmekarrieren. Det bliver en spændende tid, hvor du kommer til at lære en masse om både dig selv og verden. Jeg ønsker for dig, at det må blive en dejlig og inspirerende tid, og at der også vil blive tid til at passe både studiekammerater og din gudfader. Du er i mine tanker og jeg ønsker dig alt det bedste.

Kærlig hilsen Jens


Til dagens mand i skysovs

Til vores elskede søn Niels

Hjerteligt tillykke med det nye job! Du har altid gået efter dine drømme, og vi er både stolte og imponerede over, at du har taget dette store spring i din karriere. Vi håber, at din nye arbejdsplads må give dig masser af udfordringer og succesoplevelser. Hvor bliver det bare spændende!

Vi ønsker dig en fortsat lys og spændende fremtid

Kærlig hilsen mor og far


Det var vores bud på hvordan du kan sige tillykke. Hvis du selv har gode forslag til, hvilken tekst man kan skrive i et lykønskningskort, så skriv en kommentar herunder!

Du kan enten sende et gratis online lykønskningskort eller et fysisk kort.

1 thought on “Vi hjælper gerne med formuleringen af dit lykønskningskort. Se de her tekster”

  1. Hej
    Min læge gennem mange år, skal på pension og vil skriver en kort med hilsen fra mig og min familie. Hvordan og hvad skal man skriveri sådan et?? Tak. Mvh Magdalena

    Reply

Leave a Comment