Sjove og frække fødselsdagskort til kvinder


Man kan ikke blive for gammel til fejre fødselsdage på den ene eller den anden måde. Uanset hvor mange lys, der skal være i lagkagen, er fødselsdagen en hyggelig anledning til at se familie og venner.

Noget af det mest traditionelle til en fødselsdag er selvfølgelig fødselsdagskortet. Med et fødselsdagskort har du mulighed for at vise en fin gestus og skrive en sød hilsen til fødselaren, der passer til anledningen og jeres relation.

Her på siden finder du en masse gratis fødselsdagskort til kvinder, som gør det nemt og overskueligt for dig at finde det helt rigtige.

 

Start med at vælge et gratis kort:Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Find det helt rigtige fødselsdagskort

Med det helt rigtige kort, som er udvalgt til modtager, og en personlig hilsen, vil du med sikkerhed bringe glæde til modtageren! Hvis kvinden i dit liv, din søster, din mor, din farmor, din gode veninde eller bare din kvindelige kollega har fødselsdag, så glæd hende med et fødselsdagskort, som du har udvalgt til dem med dem i tankerne.

Her på siden finder du en masse gratis fødselsdagskort til kvinder, som gør det nemt og overskueligt for dig at finde det helt rigtige.

Vælg blandt andet mellem:

  • Søde fødselsdagskort til kvinder
  • Frække fødselsdagskort til kvinder
  • Sjove fødselsdagskort til kvinder
  • Fødselsdagskort til 18 års fødselsdag
  • Fødselsdagskort til 20 års fødselsdag
  • Fødselsdagskort til 30 års fødselsdag
  • Og mange, mange flere.

Alle fødselsdagskort på siden her er gratis og nemme at downloade (eller sende direkte) og printe ud eller bruge som hilsen på facebook og andre sociale medier. Det eneste, du skal tænke på, er at finde netop dét fødselsdagskort, du bedst kan lide og tilføje en personlig hilsen. Det er nemt og hurtigt og så spreder det MASSER af glæde!

Personlig fødselsdagshilsen til kort

Nu har du fundet dit fødselsdagskort, og du er måske på bar bund med, hvad du skal skrive som hilsen i kortet. Det er selvfølgelig bedst, hvis du skriver en personlig og sød besked til modtageren, da det helt klart er det, som modtager vil sætte størst pris på.

Den mest personlige hilsen er selvfølgelig skrevet af dig lige fra hjertet, men har du brug for lidt inspiration til at komme i gang, kan du finde det her.

Til det klassiske fødselsdagskort til kvinder

Kære ____. Et stort tillykke fra mig/os. Jeg/vi håber, at du får en fantastisk dag, og du er blevet ekstra forkælet netop i dag. Jeg/vi glæder mig/os meget over at dele hverdagen med dig. Tak for det og tak for dig. Varme hilsner _____

Find flere klassiske fødselsdagshilsner

Til det sjove fødselsdagskort til kvinder

Husk på, at du er ikke så gammel, som du er til næste år! Så nyd ungdommen, mens den varer 😉 Tillykke med fødselsdagen. Glæder mig til at se dig danse på bordene senere!

Find flere sjove fødselsdagshilsner

Til det frække fødselsdagskort til kvinder

Når man har passeret de 40, hænger bryster og baller, og appelsinhuden kan ikke gemmes. Godt, du ikke er ”man”. Du ser stadig knivskarp ud både med og uden tøj 😉 Stort tillykke, dit lækre skår! Du ældes som god vin, der kun bliver bedre med tiden.

Leave a Comment