123 – send et gratis online kort


Det gammeldags postkort hører efterhånden til sjældenhederne, da fysisk post i det hele taget er ved at uddø. Det er for besværligt og tager for lang tid. Hele essensen i dét at sende en kærlig hilsen i kortform er dog værd at bevare. Derfor kan du hos hilsenmig.dk sende et elektronisk kort. Det er både gratis og nemt, og du får stadig mulighed for at vise dine kære, at du holder af dem med en personlig hilsen på mærkedage – uden at spekulere i indkøb af kort og frimærker, at finde en postkasse og at vente på, at kortet når frem til modtageren.

Sådan sender du et online kort

Det bliver ikke nemmere at sende et elektronisk kort ned hos hilsenmig.dk. Du vælger blot en kategori og et motiv, skriver en hilsen, trykker ”send”, og 123 – så er det elektroniske kort i modtagerens indbakke.

Klar til at varme og bringe smil.

Sådan gør du:

  1. Vælg en kategori (fødselsdag, jul, tak, lykønskning, mv.)
  2. Vælg et motiv (der er mere end 1.000 at vælge imellem)
  3. Skriv din personlige hilsen og send dit elektroniske kort

123 – send et kort til fødselsdag

For bare et enkelt årti eller to siden var det helt almindelig kutyme at sende et kort til fødselaren på hans fødselsdag. Det gjaldt både for familie, der boede så langt væk, at de ikke bare kom til enhver fødselsdag, men lige så vel hvis der blev holdt fødselsdag en anden dag end på den ”rigtige” dag. Det var en måde at vise omtanke på.

I dag kan du ikke være sikker på, at et fysisk postkort når modtageren på hans fødselsdag, da posten ikke længere bliver leveret dagligt og typisk er forsinket. Og så går hele ideen lidt af at sende et fødselsdagskort.

De fleste har nu også en mobiltelefon, og derfor sendes der typisk et standard ”tillykke med fødselsdagen” via sociale medier eller SMS. Det er selvfølgelig stadig at sende en tanke (og langt bedre end at lade være), men det er næsten også for nemt, og typisk bliver beskeden ikke nær så personlig.

Vil du gerne sende et mere personligt fødselsdagskort med et selvvalgt motiv uden at bruge tid og penge på at sende et fysisk kort, kan du med fordel sende et elektronisk fødselsdagskort via hilsenmig.dk. Det tager kun 3 minutter, og det vil med sikkerhed glæde modtageren at få en unik lykønskning i kortform. På den måde er du også sikret, at kortet når modtageren på selve fødselsdagen.

Se alle vores flotte, gratis fødselsdagskort

Der er kort til både mænd og kvinder

Og masser af inspiration til, hvad du skal skrive i fødselsdagskortet

Skal det være en ekstra sjov fødselsdagshilsen, så se her.

1, 2, 3 minutter – så er et kort til fødselaren sendt.

123 – send et kort til jul

Det tager ikke mange sekunder at sende et julekort. Frem for det beskedne udvalg af julekort i det lokale supermarked, kan du vælge mellem hundredvis af motiver indenfor julekategorien.

Julen er hjerternes fest, siger man. Og selvom det kan lyde som en kliché, er der noget om snakken. Julen handler nemlig i høj grad om at glæde dem, vi har kær. Glæde dem ved hyggeligt samvær og gaver. Men i særdeleshed også vise dem, at de betyder noget helt særligt. Det findes der næppe en bedre måde til end ved at sende et julekort. Selv den ældre generation er efterhånden kommet på internettet og har fået mail, så de også kan blive glædet med et julekort i elektronisk form.

Du behøver ikke spare på julegaverne for at få råd til julekort og frimærker – det er nemlig helt gratis at sende et online kort hos hilsenmig.dk, og det tager ikke mere end 3 minutter.

Se alle vores flotte, gratis julekort

Og få inspiration til hvad du kan skrive i julekortet

1, 2, 3 minutter – så er et kort til jul sendt.

123 – send en invitation

Noget af det, der stadig bliver sendt med fysisk post, er invitationer. Dem bliver der gjort lidt mere ud af end fødselsdags- og julekort. Sandheden er dog, at postvæsenet ikke er, hvad det har været. Leveringstiden er meget lang på almindelig brevpost, og at en del breve aldrig kommer frem til modtageren. Netop med en invitation er det en rigtig ærgerlig situation at stå. Derudover er prisen steget markant.

Løsningen kan være at bruge elektroniske kort. Du kan spare en masse penge, da de er gratis at lave og sende, og dermed er budgettet til den øvrige fest større. Derudover kommer invitationen frem til modtageren med det samme, og du kan derfor være sikker på, at den ikke forsvinder i posten.

Du kan stadig gøre invitationerne personlige med selvvalgte motiver og unikke hilsner, og der er gratis e-kort til enhver begivenhed, bl.a. til:

Du kan vælge mellem mere end 1.000 forskellige motiver, så der vil også være det perfekte motiv til netop din begivenhed.

1, 2, 3 minutter – så er et kort med invitation sendt.

 

Leave a Comment