Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/hilsenmig.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Sølvbryllupskort - Sig tillykke med de første 25 år til parret

Send et flot og gratis sølvbryllupskort

De fleste par vælger at fejre de forskellige mærkedage efter deres bryllup. Mange holder eksempelvis en stor fest, når de har sølvbryllup. Uanset om parret holder fest eller ej, så er det en god skik at sende en lykønskning på denne helt særlige dag.

Er man ude i sidste øjeblik, så kan man sagtens nå det alligevel – man kan blot vælge at designe et flot elektronisk sølvbryllupskort. Her kan man selv vælge et fint motiv, og skrive en privat hilsen det parret. På denne måde sparer man også penge på både kort og porto, da man kan afsende de elektroniske kort helt gratis og omkostningsfrit.

Det behøver ikke at koste penge at sprede glæde, så send et gratis sølvbryllupskort.

Start med at vælge et gratis kort:


Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Hold en fest for venner og familie

Et sølvbryllup anses for langt de fleste par som en stor dag. Når man fejrer sølvbryllup, så fejrer man nemlig, at man har været gift i 25 år. 25 år med opture og nedture, hvor man har fundet støtte og kærlighed i hinanden. Dagen indledes typisk med, at familie og venner har opsat en æresport hjemme på parrets adresse. Her vil parret ofte blive vækket med morgensang og morgenbrød, og står dermed op til en masse hygge, med nogle de holder af. Mange familier vælger at hyre et lille orkester, som kan spille musik til morgensangen.

Derefter er det op til det enkelte par, hvordan de ønsker at fejre dagen. Nogen ønsker blot at være i selskab med hinanden og den allernærmeste familie. For andre par er det meget vigtigt at markere dagen og fejre den i venners lag. Er man gift på en lørdag, så vil sølvbrylluppet ofte falde på enten tirsdag eller onsdag, og mange par vælger derfor at vente med at holde stor fest til weekenden. Her kan man med sende et elektronisk sølvbryllupskort til.

Leave a Comment