Send nemt et online invitationskort til dine dine kommende gæster

Mange mennesker holder fest en gang i mellem. Hvor stor festen er, og hvor mange gæster man ønsker at invitere er meget forskelligt. Uanset festens størrelse, så kan man sende elektroniske invitationer ud. Denne løsning er både nem og praktisk, da man er sikker på, at alle invitationer når frem i tide og ikke forsvinder eller bliver forsinkede i postvæsnet.

Det kan også være dyrt at sende mange invitationer med posten, og vælger man elektroniske invitationskort, så er det helt gratis og omkostningsfrit. Man skal blot udvælge et af de fine motiver, som er til rådighed i kategorien. Når man har skrevet sin tekst til invitationen,  kan den hurtigt sendes af sted.

Send et flot invitationskort og inviter dine gæster til et brag af en fest.

Start med at vælge et gratis kort:Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Festen bliver bedre med de gode gæster

Når man holder en fest, så er det meget vigtigt at tænke over, hvem man gerne vil invitere. Skal man eksempelvis holde bryllup, så bør man invitere alle dem, som man har lyst til at fejre dagen sammen med. Nogle har et ønske om at have mange gæster, i mens andre gerne vil holde det småt og intimt. Med gratis elektroniske invitationskort er det nemt som aldrig før at invitere lige præcis dem, som man ønsker. Der kan være rigtig mange forskellige grunde til, at man gerne vil holde en fest.

Der kan også være tale om en fødselsdagsfest. Det er dog de færreste, som holder en stor fest hver eneste år. De fleste vælger at fejre runde fødselsdag med mange mennesker. Familiefester er en oplagt mulighed for at se de dele af familien, som man ikke er i kontakt med i det daglige. Nogle ønsker også både at invitere venner og familie.

Leave a Comment