Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/hilsenmig.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Påskekort - Overrask venner og familie med et gratis kort

Send et hyggeligt påskekort til den eller dem du holder af

Påsken er over os igen. Tiden er knap og pengepungen er stadig ikke kommet sig over julelens mange indkøb. Derfor giver vi dig mulighed for, at glæde venner og familie med et gratis elektronisk påskekort. Det er en nem, gratis og hurtig måde at sprede glæde på.

Motiverne er mange og vi giver dig mulighed for at sende alt fra søde påskehare til lækre påskeæg og kort i farverige gule farver. Med et gratis påskekort viser du dine nærmeste at du holder af dem og tænker på dem.

Vores påskekort tager kun to minutter at sende, men glæden ved dem er stor!

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Påske er lig med hygge (og gækkebreve)

Mange har lyst til at sende et kort til nogen, som de har kær, i forbindelse med diverse højtider. Det kunne eksempelvis være et påskekort. Man kan benytte et påskekort til at kontakte en gammel ven, som man ikke har megen kontakt til i dagligdagen. Her kan man så fortælle lidt om livets gang, og om hvad der er sket siden sidst.

Man kan også sende påskekort ud til hele familien og ønske en glædelig højtid. I påsken fejrer man oprindeligt Jesus’ opstandelse, og det er altså en kristen højtid. Dog er der mange, som blot forbinder højtider som påsken med kvalitetstid med familien. Derfor kan man godt få lyst til at sende en kærlig hilsen ud til en, som man tænker på.

I påsken er det også yderst populært for børn at sende gækkebreve ud. Her er traditionen, at man ikke skriver navnet på afsenderen, men blot en prik for hvert bogstav i navnet. Modtageren skal da gætte, hvem brevet er fra. Denne slags påskekort spreder stor glæder, og udløser som regel et påskeæg. Hvis afsenderen forbliver anonym, skylder modtageren nemlig et påskeæg. Disse gækkebreve kan både være i form af almindelige påskekort og små fine breve med udklip.

Leave a Comment