Send et fint elektronisk guldbryllupskort på den store dag

Kender du et par som kan fejre guldbryllup i år, men ved ikke helt, hvordan du skal ønske dem tillykke? Her kan du nemt og hurtigt sende en virtuel hilsen, som kan foreviges.

Med et elektronisk guldbryllupskort kan man sende en meget personlig hilsen, med lige præcis det motiv, som man ønsker. Der vil være et bredt udvalg af motiver, så man kan finde noget for enhver smag. Man kan afsende disse hilsner helt gratis, og kortet er leveret få sekunder efter afsendelsen finder sted. På denne måde undgår man forsinket post.

Du kan være med til at fejre de første 50 års ægteskab med et gratis guldbryllupskort.

Start med at vælge et gratis kort:Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Et langt og lykkeligt ægteskab

Når man har været gift i 50 år, så kan man fejrer sin guldbryllupsdag. Mange par når i dag ikke at være gift så længe, og det er derfor en stor dag, når dette sker. Dagen vil typisk byde på æresport, morgenbrød og morgensang fra venner og bekendte. Dette er den samme type fejring, som man kender fra både kobberbryllup efter 12,5 år og sølvbryllup efter 25 år. Følger man traditionerne, vil det altså være 3. gang at man fejres på denne måde, når man har guldbryllup. Mange par vælger også at holde en stor fest, hvor man samler hele familien og måske også nogle venner.

Til disse fester vil der typisk være indslag af forskellige karakter. Der vil måske være nogle familiemedlemmer, som har skrevet en sang, som de ønsker skal synges til festen. Det er også meget normalt med taler fra både gæster og brudeparret. En sådan fest er en stor hyldest til kærligheden og ægteskabet, og det vil med garanti blive en uforglemmelig dag. Udover at deltage i festen kan man også sende er kærligt guldbryllupskort.

Leave a Comment