Glæd din mor med et mors dag kort

Den anden søndag i maj bliver alle Danmarks mødre fejret med maner. Igennem mange år har de holdt deres (til tider) strenge teenagebørn ud. Derfor er det på sin plads at fejre dem denne særlige dag. Man kan fejre mors dag på mange forskellige måneder, men et personligt mors dag kort vækker altid glæde!

Vores mors dag kort koster ikke en krone og tager kun et par minutter at sende, så det er både en nem, billig og god lille overraskelse. Du kan sende et mors dag kort enten på selve dagen eller et par dage forinden, hvis du er bange for at glemme det ;-)

Vælg et flot motiv til dit gratis mors dag kort:

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Din mor er den bedste!

Alle mødre i verden har givet deres barn den største gave, som man nogensinde kan få – nemlig livet. Mødre har født deres børn, og for det bør børnene være evigt taknemmelige.

Alene dette er altså grund nok til at takke sin mor flere gange i løbet af livet. Ud over dette, så har hun også været en støtte igennem hele livet, og trøstet i gennem både barndommen og voksenlivet. Alt dette kan man få lov til at fejre en gang om året, når det er mors dag.

Det er meget forskelligt, hvor meget man gør ud af dagen i familien. Nogle vælger at skrive et sødt mors dags kort med nogle kærlige ord. Andre køber en gave eller nogle fine blomster, som kan pynte i hjemmet på denne dag. Der er også nogle, som laver lækker middag til deres mor og forkæler hende hele dagen.

Uanset hvad man vælger, så er det vigtigste at ens mor får at vide, at man sætte pris på alt det, som hun har gjort for en igennem årene. Med andre ord er mors dag en perfekt lejlighed til at sige tak til sin mor. Hvordan man vælger at gøre dette er individuelt.

Leave a Comment