Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/hilsenmig.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Halloween kort - Spred skræk og rædsel med disse uhyggelige kort

Spred skræk og rædsel med et Halloween kort

Oktober måned er uden tvivl årets mest uhyggelige måned. Overalt er der spøgelser, monstre og det der er endnu værre. Hvis du vil være med i løjerne kan du med et gratis Halloween kort selv skræmme livet af dine venner og din familie. Hvorfor holde sig tilbage, når alle de andre hygger sig og har det sjovt? Vi har mange forskellige uhyggelige motiver med alt fra græskar til spøgelser, uhyre og monstre. Alle Halloween kort helt gratis!

Find et uhyggeligt Halloween kort. Skriv en personlig hilsen og send det elektroniske kort til en du holdet af på to minutter. Nemmere bliver det ikke!

Lad uhyggen starte lige nu – send et gratis Halloween kort:

Når du sender dit kort, så accepterer du samtidigt vores privatlivsbetingelser.
Alle sendte kort blivet slettet efter en måned og e-mail adresser udleveres ikke til 3. part.
Loading...

Halloween er årets uhyggeligste tid

I oktober måned sker der noget uhyggeligt! Det er nemlig i denne måned, hvor man kan fejre halloween. Halloween er oprindeligt en amerikansk tradition, som vi i Danmark har taget til os. Der er forskellige traditioner forbundet med denne dag, som alle relaterer sig til noget uhyggeligt. Der er eksempelvis mange, som vælger at pynte op udenfor med uhyggelige græskarhoveder, som man selv har skåret ud. Disse bruges så som lygter i haven, så de giver et både hyggeligt og uhyggeligt lys.

Blandt børn er det populært at klæde sig ud som eksempelvis hekse, spøgelser eller trolde. Man kan altså godt risikere at få et uhyggeligt besøg denne dag, og det er derfor en god idé at have nogle søde sager liggende, som man kan forære de børn som måtte kigge forbi. Hvis man tør, kan man gå en tur og se på de udklædte børn.

Man kan også vælge at sende et uhyggeligt halloweenkort ud i denne tid. Et sådan kort vil typisk være med et skræmmende motiv, det kunne eksempelvis være et spøgelse eller et græskar med et uhyggeligt ansigt. Halloween er en begivenhed, som er stærkt forbundet med fantasi, så man kan selv finde på nye halloween løjer.

Leave a Comment