Send et god bedring kort og vis omsorg

Engang i mellem har vi alle brug for at mærke omsorg for dem vi holder af. Måske er din ven blevet syg eller din veninde kommet ud for en ulykke. I sådanne tilfælde glæder det den ramte ufatteligt meget at modtage omsorg, så man bliver hjulpet igennem.

Uanset hvad der er sket, så kan du sende et gratis god bedring kort her fra hjemmesiden. Alt du skal gøre er, at vælge et motiv, udfylde felterne herunder og trykke send. Efter et par minutter lander din omsorgsfulde hilsen i modtagerens indbakke.

Find et sødt motiv til dig god bedring kort:

Start med at vælge et gratis kort:
Blomster er lig med glædeYour name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

En kærlig tanke i en hård tid

Sygdom kan ramme hårdt, uanset om det er noget alvorligt man fejler eller ej. Nogle føler sig ensomme, når de er syge. Har man en kær, som er igennem et længerevarende sygdomsforløb, så er det en rigtig god idé at sende et god bedring kort. Dette gælder uanset om det er en kollega, en ven eller et familiemedlem.

Det vil altid være rart for den syge at mærke, at nogen tænker på dem. Kortet behøver ikke at bestå af andet end et par kærlige ord, og hvis man synes, så kan man også medbringe en lille blomst. Det kan også være i forbindelse med en ulykke eller et brækket ben, at man får lyst til at ønske nogen god bedring. Uanset hvad, der er sket, er det en god idé at udvise støtte og omsorg for den syge. Man kan enten vælge at sende kortet, eller tage på et sygebesøg og aflevere det personligt.

En kærlig tanke varmer altid i hårde tider, og det er altid dejligt med en sådan overraskelse. Hvis man ønsker at sende et god bedring kort, skal man blot vælge et motiv, som vil gøre den sygdomsramte glad. Det kan eksempelvis være i form af smukke blomster.

 

Leave a Comment