Sig tillyke med et lykønskningskort

Hvis der er nogen der har fået nyt job, er blevet gravide eller har opnået noget andre, der er værd at fejre, så er det oplagt at sende dem et lykønskningskort. Her på siden har vi samlet flere forskellige flotte kort, som du kan sende helt gratis.

Du vælger bare det lykønskningskort motiv du synes bedst om, skriver en lille personlig hilsen og taster mailadressen på den person, der skal modtage dit kort. Herefter går der kun 2 minutter før modtageren modtager sit flotte lykønskningskort. Nemmere bliver det ikke!

Så send dit gratis lykønskningskort med det samme!

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Sig tillykke og spred glæde på et øjeblik

Der kan være mange forskellige grunde til, at man gerne vil ønske nogen tillykke. Det kan være i næsten alle glædelige anledninger. Det kan naturligvis være i forbindelse med fødselsdag, konfirmationer, bryllupper og lignende. Dog kan der være en helt masse andre ting, som man kan ønske tillykke med. Det kan eksempelvis være i forbindelse med en graviditet eller en fødsel. Her kunne et kort være en fin måde at vise sin glæde på.

Det kan også være, at man kender en, som lige er kommet ind på drømme studiet efter at have søgt ind af flere omgange. Her vil et lykønskningskort falde i rigtig god jord og varme modtagerens hjerte. Det samme gælder, hvis man kender en, som har fået nyt job eller lignende. Det kan også være et ”tillykke med det nye hus”, hvis modtageren lige har investeret i ny ejendom. Hvis man vil sende et lykønskningskort kan man eventuelt vælge et motiv, som passer til det, som man vil ønske tillykke med. Det kunne eksempelvis være et kort med en baby, et hus, et flag eller hvad man nu synes er passende i den pågældende situation. Man kan enten sende et langt kort eller et kort med få søde ord.

Leave a Comment