Send et elektronisk postkort fra de varme lande eller fra kulden

Mange mennesker ønsker at sende postkort til dem derhjemme, når de er på ferie. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, da både kort og porto kan løbe op i mange penge. Har man adgang til internettet på sin ferie, kan man dog vælge en mere moderne løsning. Man kan nemlig nemt og hurtigt sende et elektronisk postkort hjem til familien i Danmark. Denne service er ganske gratis, og man bestemmer helt selv, hvilket motiv postkortet skal have. Det kunne eksempelvis være en dejlig strand eller noget lignende. Med et elektronisk postkort slipper man for alt besværet.

Det tager under et minut at sende et postkort, så hvorfor ikke gøre det?

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Et postkort varmer hjemme i kulden

Hvert eneste år er rigtig mange danskere på ferie. Ofte er sommervejret i Danmark en smule tvivlsomt, og mange vælger derfor at købe en ferie i et varmere land. Her kan man rigtig nyde ferien og varmen sammen med sin familie. Når man er af sted på en sådan ferie, så vil der typisk være nogle hjemme i Danmark, som man ønsker at sende en lille hilsen til. Dette kan både være familie og venner, og mange børn ønsker eksempelvis at sende en hilsen hjem til børnehaven eller skolen.

Et postkort har til formål at fortælle modtageren om ferien, og man sender samtidig en kærlig tanke. Man kan eventuelt skrive, at man glæder sig til at blive genforenet med modtageren, når man kommer hjem. Uanset hvem man ønsker at sende postkort til, så er det gratis og elektroniske kort en rigtig god løsning. Er man på ferie i et andet land, kan et normalt postkort tage flere uger om at nå frem til modtageren. Et elektronisk kort er fremme indenfor få sekunder.

Leave a Comment