Send et flot Valentinskort til den du elsker!

14. Februar er årets mest romantiske dag! Her er det nemlig Valentinsdag. Det kan være dyrt at fejre sin kærlighed, men heldigvis findes der helt gratis muligheder. Her på siden kan du f.eks. sende din søde kæreste et gratis Valentinskort. Du kan vælge mellem flere romantiske motiver og det elektroniske kort tager kun et par minutter at sende.

Vedlæg en personlig hilsen og du har et Valentinskort, der er fyldt med kærlighed! Se de flotte romantiske motiver herunder og send dit Valentinskort allerede i dag.

Vi lover det vil sprede glæde hos din kæreste!

Start med at vælge et gratis kort:Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Valentinsdag er årets romantiske dag

Valentinsdag er oprindeligt en amerikansk tradition, som danskerne efterhånden også har taget til sig. En stor del af befolkningen vælger i hvert fald at fejre dagen sammen med deres partner. Valentinsdag er en dag i kærlighedens tegn, hvor man hylder den kærlighed, som man har til sin partner. Mange par vælger at sætte dagen af til hinanden, og forkæle hinanden på alle tænkelige måder. Man kan eksempelvis købe chokolade eller blomster til sin partner, eller invitere ham eller hende ud på en middag. Det kan også være i form af hygge og massage derhjemme.

Mange vælger også at skrive et valentinskort til deres elskede, hvor de erklærer, hvor stor en kærlighed de har til deres kæreste eller ægtefælle. Et kort er en god mulighed for at få alle de følelser ud, som kan være svære at sætte ord på til daglig.

Hvis man ikke allerede har en partner, så kan man også benytte valentinskortet til at invitere en ud på en romantisk date. Valentinsdag er fyldt med romantik og søde tanker, og det kan derfor være en god mulighed for at kaste sig ud i en ny kærlighedsrelation. Et valentinskort varmer om hjertet og spreder både glæde og kærlighed.

Leave a Comment