Ønsk dine kære god påske med et kort

Når påsken nærmer sig, er det en oplagt anledning til at sende en kærlig tanke til dem, som man holder af. Dette kan man med fordel gøre med et god påske kort. Her på siden kan man sende et eller flere elektroniske kort med valgfrie motiver.

Tjenesten er ganske gratis, og man kan derfor sende alle de kort, som man har lyst til.Dette er en god måde at sende en kærlig tanke på, og et god påske kort vil falde i god jord hos alle. Man kan eksempelvis vælge et motiv med et påskeæg eller en lille påskekylling.

Vælg et motiv, skriv en god, lille påskehilsen – det er ganske gratis.

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Send en hilsen i højtiden

Påsken er egentligt en kristen højtid, hvor Jesus’ opstandelse især fejres. Påsken har mange helligdage såsom skærtorsdag, langfredag og palmesøndag. Mange forbinder dog ikke udelukkende påsken med kristne begivenheder, men også med fridage og hygge med familien. Mange børn udsender gækkebreve op til påske, og håber i denne forbindelse på, at der kan høstes et påskeæg eller to. Påsken er en oplagt mulighed for at besøge venner og familie, da langt de fleste har fri på helligdagene. Der er altså rig mulighed for at være sammen og sprede kærlighed og glæde.

Dog vil der altid være nogle, som man ikke kan nå at se i påsken. Her kan det være en god idé at sende et god påske kort. Med et sådan kort kan man sende en kærlig tanke, selvom man ikke har mulighed for at være sammen. Med et gratis elektronisk kort er det nemmere end nogensinde før, at sende en hilsen til en, som man holder af.

Leave a Comment