Warning: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, function '_wp_footnotes_kses_init' not found or invalid function name in /var/www/hilsenmig.dk/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 308
Julekort - Send et gratis kort og spred glæde i december måned

Glæd dine nærmeste med et gratis, online julekort

Glade jul, dejlige jul. Julen er hjerternes fest. Her samles vi sammen med venner og familie for at hygge os indendørs, mens sneen daler ned fra himlen. I julen er der samtidig en tradition for, at man sender et julekort til dem man har kært. For at gøre det endnu nemmere for dig tilbyder vi, at du kan sende et gratis elektronisk julekort igennem hjemmesiden. På den måde kan du sprede liv og glæde uden det koster dig en krone. Du kan sende så mange julekort som du vil og det tager kun et splitsekund.

Start med at vælge et julemotiv herunder og send så julekortet afsted!

Start med at vælge et gratis kort:
Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Ønsk glædelig jul til dine kære

Det siges, at julen er hjerternes fest. Derfor er der også mange mennesker, som vælger at nyde den søde juletid i selskab med dem, som man har kær. Dette kunne være i form af familie, gode venner eller lignende. Der findes et hav af forskellige juletraditioner, og der er meget forskelligt, hvordan man vælger at fejre julen.

Nogle laver en pakkekalender med en lille gave til hver dag i julemåneden, i mens andre venter med gaverne til juleaften. Julen handler om at sprede glæde og kærlighed, og julen er derfor også en oplagt højtid, hvis man ønsker at sende nogen en kærlig tanke. Dette sker ofte i form af julekort, som mange ynder at sende rundt i december måned. Disse kort sendes ofte til både nær familie, fjerne slægtninge og gamle bekendte, som man ønsker at sende en hilsen. Man kan også vælge at vedlægge et personligt julekort ved gaverne juleaften, hvis man ønsker at sige et par ekstra kærlige ord til den, som skal modtage gaven.

Man siger jo, at det er tanken bag gaven, der tæller, og man kan passende nedskrive disse tanker i et kort. Et julekort spreder glæde både blandt børn og voksne.

Vælg mellem de flotte og personlige fotos og billeder og send et af vores flotte julekort afsted til en heldig modtager! Levering sker med det samme, uanset hvor i Danmark modtager holder til ;-)

 

Leave a Comment