Sjove og frække fødselsdagskort til mænd


Synes du også, at det er blevet besværligt at sende fødselsdagskort med posten? Det tager lang tid, før de når frem, og prisen for at sende et kort er efterhånden rimelig høj. Nogle gange kan du endda risikerer, at dit kort forsvinder i posten og aldrig når frem. Her på siden kan du finde elektroniske fødselsdagskort til mænd.

Det er nemmere at sende dine fødselsdagskort elektronisk, og så er det gratis. Så du sparer både tid og penge. De kommer altid hurtigt og sikkert frem til modtageren. Sidst men ikke mindst er udvalget stort, så du kan altid finde et fødselsdagskort, der passer lige præcis til den mand, du vil overraske.

Her kan du sende et sjovt eller et frækt fødselsdagskort til en mand.

Start med at vælge et gratis kort:

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Sjove fødselsdagskort til mænd

Fødselsdagskort til mænd er noget helt specielt. Mandehumoren tillader en god vittighed, et sjovt billede eller en fin hentydning. Der findes mange sjove fødselsdagskort til mænd. De kan fås med billeder af alt fra sjove jokes til standard fødselsdagskort. Det er en af de gode ting ved fødselsdagskort til mænd. De behøver ikke at være højtidelige, flotte eller indeholde en dyb og intelligent tekst. De kan være sjove og sagtens fungere lige så fint alligevel. Mændene foretrækker oftest noget sjovt eller frækt fremfor de helt dybe følelser i deres kort.

Ideer til tekst i dit fødselsdagskort

Vælger du et af de mange gratis fødselsdagskort til mænd her på siden, skal der selvfølgelig skrives en personlig hilsen. Tilpas hilsenen til jeres relation og til modtagerens personlighed, så kortet rammer plet og bliver modtaget med glæde. Er du løbet tør for ideer, eller mangler du bare den sidste sjove pointe, kan du her få lidt inspiration til indholdet i fødselsdagskort til mænd:

Hey Anders.

Stort tillykke med dagen – så fik du sørme endnu et år på bagen.
Vi håber, du har dig en fantastisk dag, og at du bliver fejret af familien.
Vi må lige ses snart og drikke en øl.
Hilsen Benny

Hej skat

Kæmpe tillykke med din store dag – det kan jo overhovedet ikke ses, at du bliver ældre. Du skulle stadig ikke løbe mange gange rundt om min seng 😉

 

Tillykke Mikkel

Jeg håber, at du får dig verdens bedste dag! Du er i sandhed en super kammerat. Jeg glæder mig til flere fede oplevelser med dig i fremtiden.
Hilsen din bedste ven Anders

 

Kære far

Kæmpe tillykke med de 50 år! Sikke dog tiden den går.
Vi elsker dig højt og håber, at du nyder dagen. Vi glæder os meget til din store fest i januar. Håber, at du kan lide vores gave.
Du er verdens bedste far.
Mange kram fra din søn Thomas og datter Karina

Du kan finde ideer til sjove fødselsdagshilsner her.

Leave a Comment