Glæd din far med et elektronisk fars dag kort

Fars dag er som altid den 5. juni og hvis du endnu ikke har købt en gave til din søde far, så er det måske på tide? Du kan selvfølgeligt også bare sende ham et flot fars dag kort, hvor du skriver hvor glad du er for, at ham som far. Det er vi sikre på, at han ville blive glad for! Vi har udvalgt en række flotte motiver, som passer perfekt til et fars dag kort. Udover det klassiske fars dag stempel, så kan du også sende ham en invitation til et par øl, en tur i biografen eller måske en lækker bøf? Vælg et fars dag kort blandt de ti gode muligheder.

Vores kort er 100 % gratis at sende, så der er ingen undskyldning for, ikke at glæde din far. Nu er det bare op til dig at bestemme, hvad din far skal forkæles med.
– Et fars dag kort fortjener han da i hvert fald :-)

Skriv din hilsen og glæd din far på et øjeblik!

Start med at vælge et gratis kort:

Vil du med i biografen, far?
Den bedste far
Faderen i huset
Jeg elsker min far kort
Klassisk fars dag kort
Fortjener din far en lækker bøf?
Øl til fars dag
Værktøj til far
Din far skal da ikke have blomster
Fars dag gave

Your name

Your email address

Your friend's email address

eCard message

Type the first 3 letters of spam

Din far fortjener en korthilsen

For rigtig mange mennesker er deres far et stort forbillede igennem hele livet. Han har været en stærk figur siden man var helt lille, og for rigtig mange er han et symbol på tryghed og kærlighed. Derfor er der også gode grunde til at takke sin far og fortælle ham, at man sætter stor pris på alt det, som han har gjort. Det kan dog være svært at få sagt disse ting til daglig, og måske glemmer man at værdsætte de små øjeblikke.

Hvis man ønsker at fortælle sin far, hvor taknemmelig man er, så kan man med fordel gøre dette på fars dag. Man kunne eksempelvis vælge at gøre det med et fars dags kort, hvori man kan rose sin far og erklære sin kærlighed.

Nogle vælger også at købe gaver i dagens anledning eller noget andet i den retning. Det allervigtigste ved dagen er dog, at man får fortalt sin far, hvor stolt og glad man er over, at han er ens far. Forældre elsker deres børn ud over alle grænser, og denne kærlighed bør man være yderst taknemmelig for. Hvis man vælger at skrive et kort, bestemmer man helt selv, hvor meget man vil skrive.

Leave a Comment