Send flotte fødselsdagsblomster eller en sød fødselsdagsbuket

Det kan være svært at finde den perfekte gave til en person; især hvis du ikke har kendt personen i ret lang tid, hvis personen ikke ønsker sig noget, eller hvis du er langt væk fra personen, når vedkommende har fødselsdag. Her kan det være hjælpsomt med en gave, som passer i langt de fleste tilfælde, hvilket er præcis, hvad en fødselsdagsbuket gør.

Fødselsdagsblomster til dit budget

Send de rigtige blomster

Fødselsdagsbuketter kan fås i mange forskellige størrelser og modeller – og til mange forskellige priser. Nogle steder kan du endda selv vælge hvilke fødselsdagsblomster, som buketten skal bestå af. En fødselsdagsbuket kan også bruges som en ekstra gave til en kær ven, hvis du synes, at det, som du allerede har fundet på til vedkommende, ikke helt er nok.

Fødselsdagsbuketter kendetegnes ved deres farver, som normalt kommer i én eller to farver. Især røde og hvide buketter er blandt favoritterne til fødselsdage, men andre to-farvede buketter, såsom gule og hvide, eller røde og lyserøde er også populære valg. I mange tilfælde sættes der også små Dannebrogsflag rundt omkring i buketten for at gøre den endnu mere autentisk.

Personligt afleveret eller med bud

Der er to overordnede metoder, hvorpå du kan give en fødselar blomster. Den ene er ved at aflevere buketten personligt, enten når du er inviteret til fødselsdag eller på fødselarens rigtige fødselsdag. Den anden er ved at sende et bud ud med blomsterne. Dette kan gøres gennem utallige blomsterforretninger, her iblandt Interflora, som sender til mange forskellige lande, eller bloomit som sender landsdækkende i Danmark. For det meste bliver folk mest glade for en personlig levering, selvom en overraskende buket blomster også har sin charme.

Fødselsdagskort til blomster

Ingen buket uden et kort! Kortet er næsten den vigtigste del af buketten, da du her kan sige præcis, hvorfor personen fortjener blomster på sin fødselsdag. Hvis du er løbet tør for ord, har vi her samlet nogle eksempler på, hvad du kan skrive i kortet:

  • Skønne NAVN. Jeg håber, at vejret bliver fantastisk på din fødselsdag. Må alle dine ønsker gå i opfyldelse. Knus fra NAVN
  • Hej min dejlige datter/far/søn/mor. Jeg glæder mig utroligt meget til at fejre din dag med dig. Jeg skal nok gøre mit bedste, for at det bliver en mindeværdig dag. Jeg elsker dig. Knus fra NAVN
  • Hej NAVN. Du er en fantastisk ven/veninde, og jeg håber, at solen vil skinne på dig hele dagen. Jeg savner dig så meget! Vi må ses noget mere. Hilsen NAVN
  • Elskede NAVN. Du er mit lyspunkt, min drøm, min eneste ene. Jeg kan slet ikke beskrive, hvor højt jeg elsker dig. Må alle dine dage være fyldt med lykke og dejlige mennesker omkring dig. Din for evigt, NAVN.
  • Hej flotte! Må din dag være ligeså god som din bagdel. XOXO NAVN

Fødselsdagskort til fødselsdagsblomster giver en mulighed for at skrive noget sjovt eller hyggeligt til fødselaren, hvilket de kan gemme i længere tid, end blomsterne holder. Du kan også skrive en længere besked, hvis du sender blomsterne med bud, især til en person som du ikke har set i lang tid.

Du kan finde flere ideer til hvad du kan skrive i fødselsdagskortet her.

Blomster og chokolade

Blomster og chokolade

Hvis du ønsker at forkæle fødselaren lidt mere, kan du altid købe en kombination. De fleste blomsterforretninger sælger chokolade eller andre små gaver, hvilket du også kan finde hos online blomsterforhandlere. Blomster og chokolade er en klassisk kombination, som signalerer, at du holder meget af personen. Du kan f.eks. give kombinationen til dine forældre eller børn, dine søskende, din partner eller til en kær ven eller veninde. Med en kombination får modtageren også noget, de kan nyde i længere tid, end blomster varer. Kombinationen kan også være blomster og en bamse, hvilket er perfekt til nybagte forældre eller forældre med mindre børn. Vil du bruge lidt flere penge, kan blomster og et smykke være det helt rigtige valg, såfremt du kender personens smag i smykker.

Leave a Comment