Leder du efter et flot fødselsdagstog?

Fødselsdagstog er ved at blive en ny og hyggelig tradition i børnefamilier. Mange ønsker sig disse toge i dåbsgaver til deres poder, da det er en anderledes men hyggelig måde at fejre dem på. Fødselsdagstogene kan bruges op gennem årene og derfor en fin investering, der pynter på fødselsdagsbordet hvert år.

Fødselsdagstog til ethvert bord

Fødselsdagstoge er noget, der er kommet for at blive. Det skyldes blandt andet, hvor praktiske de er. Helt konkret er et fødselsdagstog et lille tog, som står på bordet til fødselsdagsfesten. Alderen på barnet er sat ned i toget, så gæsterne kan se, hvor gammelt barnet bliver. Toget indeholder forskellige vogne, hvor dyr eller figurer pynter. Kort fortalt er toget en fin udsmykning til fødselsdagsbordet.

Som efterspørgslen på fødselsdagstogene stiger, bliver udvalget af forskellige toge også større. Du finder både fødselsdagstog til dreng og fødselsdagstog til pige. Du finder fødselsdagstog i træ, hvilket passer rigtig godt ind i den skandinaviske indretningsstil og i ønsket om bæredygtighed.

Vi har listet de mest populære fødselsdagstoge herunder:

Fødselsdagstog Babysam

Fødselsdagstog fra Babysam

Hos Babysam har de flere flotte fødselsdagstoge (blandt andet det på billedet) eller et andet hyggeligt tog der består af 5 led:

  • En garder forrest
  • En vogn, der er udformet som en muffin, hvor der kan isættes et lys
  • En vogn med en elefant, der holder et flag med snablen
  • En vogn, der er udformet som en gave, hvor der kan isættes et lys
  • En vogn med en søløve, der kan holde et tal

Med til toget følger tallene 1 – 9. Toget er udformet i træ med nogle skønne farver. Det vil helt sikkert gøre glæde for fødselsdagsbarnet og pynte fint på bordet.

  • Mål: L – 45 x B – 7 x H – 20

Se hele udvalget på deres hjemmeside

H.C. Andersen fødselsdagstog

H.C Andersen fødselsdagstog

Et andet klassisk fødselsdagstog er H. C. Andersen fødselsdagstog fra Friisenborg. Nemlig deres eventyrfødselsdagstog til både drenge og piger. Disse toge er også klart en favorit af Friisenborg togene, og det er ikke uden grund.

Fødselsdagstoget til piger er lavet i fin H.C. Andersen inspiration fra eventyrene, og der medfølger 11 tal. Toget er, ligesom gardertoget fra Friisenborg, håndmalet og dermed unikt. På pigernes eventyrtog går H.C. Andersen forrest efterfulgt af Tommelise, Prinsessen på ærten, Den grimme ælling og Hunden fra Fyrtøjet.

  • Mål: L – 45 x B – 7 x H – 20

Fødselsdagstoget til drenge er, ligesom toget til piger, inspireret af H.C. Andersens eventyr. Der medfølger 11 tal. Toget er ligeledes håndmalet. H.C. Andersen fører toget an efterfulgt af Den standhaftige tinsoldat, Prinsessen på ærten, Den grimme ælling og Fyrtøjet.

  • Mål: L – 45 x B – 7 x H – 20

Du kan finde den billigste pris hos Pricerunner

Goki fødselsdagstog

Goki fødselsdagstog

Goki er ligesom Friisenborg en stor udbyder af fødselsdagstoge. Goki fødselsdagstog er super søde og af god kvalitet.

Det traditionelle Goki fødselsdagstog

Det mest kendte fødselsdagstog fra Goki er et sødt lille tog, som er formet som et tog. Det er dekoreret festligt. Toget medfølger tallene 1 – 6, så du er sikret at kunne benytte toget længe. Toget er udformet i træ og malet i skønne farver. Foruden lokomotivet er der 7 vogne, hvoraf der kan sættes lys i de 6. Den sidste vogn markerer barnets alder.

  • Toget er 52 cm langt

Du kan finde den billigste pris hos Pricerunner

Krea fødselsdagstog

fødselsdagstog

Krea fødselsdagstog er også en klassiker, og de har ligeledes et stort udvalg af forskellige tog. Krea fødselsdagstog er fremstillet i træ, som gør dem bæredygtige og holdbare, så du kan benytte toget i mange år.

Vores favorittog fra Krea er fødselsdagstoget med Bamse og Kylling:

Det er et rigtig sødt, sjovt og hyggeligt tog, som vil pynte på bordet til børnefødselsdagen. Alle børn kender og elsker Bamse og Kylling. Toget er fremstillet i træ og malet i varme farver. Det henvender sig både til drenge og piger. Med toget følger tallene 1 – 6. Alle vognene på nær lokomotivet har plads til lys, og den forreste vogn har plads til fødselsdagstallet. De er en god måde at portrættere barnets alder. Her får du et kvalitetstog til en god pris.

Det er svært at finde toget fra nyt, så prøv Den Blå Avis

Friisenborg fødselsdagstog

Friisenborg fødselsdagstog

Friisenborg er et dansk firma. Friisenborg henvender sig specifikt til kvalitetsbevidste forældre, der er klar på at betale lidt mere for at få et kvalitetsprodukt.

Friisenborg har et stort udvalg af Friisenborg fødselsdagstog, og du er derfor sikret at finde et, som du godt kan lide. Vores personlige favorit er Friisenborg fødselsdagstog med garder, der henvender sig både til drenge og piger.

Dette skyldes både det utroligt søde design, men det skyldes også, at der til toget kan tilkøbes 10 tal, så fødselarens alder kan markeres. Tallene købes sammen med en ekstra vogn med en sød cirkusløve. Det gør, at toget kan bruges mange år frem. Toget er utrolig flot, og det er i rigtig god kvalitet. Fødselsdagstoget er håndmalet, som gør hvert et tog unik, da ingen af togene er ens.

  • Mål: L – 45 x B – 7 x H – 20

Se hele det fantastiske udvalg på deres hjemmeside

Fødselsdagstog med lys

Nogle fødselsdagstog er med lys for en hyggelig stemning ved bordet. Vær dog opmærksom på, at til nogle toge er lysene en særlig størrelse, så køb eventuelt ekstra lys ved forhandleren. Du skal også være opmærksom på, at det ikke er sikkert, at en pakke lys er nok, alt efter hvor lang en fest I holder. Skift lysene ud løbende, så toget kan pynte hele festen igennem.

Fødselsdagstoge er en sød type bordpynt til fødselsdagsfesten. Mange mener efterhånden, at toget hører til som en fast tradition ligesom flaget på bordet. Fødselsdagstog med lys kan desuden erstatte lysene i kagen, hvis I vil slippe for stearinrester.

Leave a Comment