Send et gratis fødselsdagskort

Fødselsdagskort er en hyggelig tradition, der glæder modtageren. En kombination af et udvalgt kort og en personlig hilsen på den særlige dag betyder mere, end du lige regner med. I dag, med al den elektronik vi har, har du mulighed for at sende dine fødselsdagskort virtuelt. Den ’gammeldags’ metode er selvfølgelig også stadig en mulighed, men dyrere og mere besværlig.

Nemt, hurtigt og gratis

Elektronisk fødselsdagskort er mere praktiske, da de kan vælges og skrives hjemme fra computeren, og de ikke koster penge. De kommer desuden hurtigere frem til modtageren, og der er ingen risiko for, at de forsvinder eller bliver forsinkede i posten. E-mails kommer frem med det samme, og de fleste har i dag en e-mail eller en Facebook profil. Der er derfor ingen undskyldning for at undlade at sende et fødselsdagskort, når én, du holder af, fylder år.

Sådan gør du

Vi har her på hjemmesiden sammensat et bredt udvalg af sjove og gratis fødselsdagskort. Det eneste, du skal gøre, er at skrive beskeden og sende kortet afsted. Vi har fødselsdagskort til enhver anledning.

Du kan også hente et af de her fødselsdagsbilleder ned og sende det selv:

  • Download det valgte fødselsdagskort
  • Gem det på din computer
  • Vedhæft det som fil i en e-mail eller på Facebook
  • Eller print det ud og send som fysisk kort

Under fødselsdagskortene kan du finde inspiration til, hvad du kan skrive i dit fødselsdagskort. Én ting er at finde det helt rigtige kort; noget helt andet er at finde på den helt rigtige hilsen.

Idéer til, hvad man kan skrive i et fødselsdagskort

Der er mange ting, som du kan skrive i fødselsdagskortet til den, du holder af. Du kan skrive alt fra sjove hilsner ting til søde ting eller komplimenter. Hilsenen afhænger dels af din relation til modtageren og dels af modtagerens personlighed.

Vi gør det nemt for dig at finde inspiration til den helt rigtige fødselsdagshilsen, hvis du ønsker at skrive noget andet end bare det traditionelle ”Tillykke med fødselsdagen”. Herunder finder du fødselsdagshilsner, som er delt op i kategorier, alt efter hvem hilsenen er til. Du vil til sidst kunne finde nogle søde citater, som du kan tilføje i dit fødselsdagskort.

Til ven(inden)

Hej din gamle dreng/tøs. Nu er de grå hår ved at true, men bare rolig; jeg giver gerne en omgang farv-selv, når det står helt slemt til! Tillykke med fødselsdagen 😉

Til svigerforældrene

Hej sviger(mor/far). Nok bliver du ældre, men med dit altid glade væsen, har alder ingen betydning. Tak for at sprede smil og glæde omkring dig. Tillykke med fødselsdagen!

Til flirten

I dag er det din fødselsdag. Det betyder, at du bliver ældre. Er du sikker på, at du ikke har løjet lidt om din alder? Du ser lige så skøn ud, som du plejer at gøre!

Citater til fødselsdagskortet

Til sidst er det ikke mængden af år i dit liv, som tæller. Det er mængden af liv i dine år.

  • Abraham Lincoln

Som jeg ser, bør du leve hver dag, som var det din fødselsdag!

  • Paris Hilton

Gud skænkede os livets gave: det er op til os at leve gaven fuldt ud.

  • Voltaire

Du ved, at du er gammel, når lysene på kagen er dyrere end selve kagen!

  • Bob Hope

Du kan finde flere ideer til sjove og mere traditionelle tekster her.

Vi håber, at vores udvalg af både gratis fødselsdagskort som e-kort og vores forslag til fødselsdagshilsner har hjulpet dig godt på vej i din søgen efter det helt rigtige fødselsdagskort.

 

 

Leave a Comment