Flotte, festlige og sjove fødselsdagsbilleder

Fødselsdagen er en vigtig dag. Det er datoen, hvor du blev født, og hvor du bliver ét år ældre. Dét er værd at fejre. For at fejre fødselsdag behøver du ikke gøre noget stort. Hvis det er én du kender, der har fødselsdag, men du måske ikke har tid eller råd til at gøre det helt store, kan en sød fødselsdagshilsen og et fødselsdagskort sagtens være mere end rigeligt. Det er trods alt tanken der tæller.

Stort udvalg af gratis fødselsdagskort

Lagkage med lys

Kort er ofte ret dyre i fysisk form, og udvalget er meget begrænset. Det findes der heldigvis råd for. I en verden, der langt hen ad vejen er styret af elektronik og internet, er kommunikationen blevet nemmere end nogensinde. En fødselsdagshilsen eller et fødselsdagskort behøver ikke at koste noget, og det tager sjældent mere end fem minutter at lave og sende, da det kan gøres hjemme foran skærmen.

Hvis du har adgang til internet, kan du så nemt som ingenting finde et fint kort og sende med en sød fødselsdagshilsen over e-mail eller Facebook. Så er der faktisk ingen undskyldning for at lade være. Hvis du derimod ønsker et fysisk kort, er det heller intet problem. Når du har fundet det helt rigtige her på siden, kan du gemme det på din computer og printe det ud derhjemme på din printer. Nemt og gratis. Du kan vedlægge det gaven, når du skal til fødselsdag, smide det i postkassen, eller frankere og sende som et almindeligt fødselsdagskort.

Her er de flotte fødselsdagsbilleder:

 

Sjove fødselsdagsbilleder til alle

Vi har sammensat et stort udvalg af fødselsdagsbilleder i forskellige kategorier, så du kan finde det fødselsdagsbillede, der passer perfekt til din kære. Vi har i vores udvalg både sjove fødselsdagsbilleder, fødselsdagsbilleder til facebook, fødselsdagsbilleder til mænd, fødselsdagsbilleder til kvinder, fødselsdagsbilleder til invitation – hvis nu du ønsker at invitere dine nærmeste til fest. Ønsker du lidt ekstra sjov i gaden, har vi også et fint udvalg af frække fødselsdagsbilleder, der kan give fødselaren lidt kulør.

Runde fødselsdage er der naturligvis også billeder til. Blandt andet sjove fødselsdagsbilleder 40 år, som kan bringe lidt ekstra morskab til en ellers speciel dag. Det bedste ved vores udvalg er, at det er fødselsdagsbilleder clipart, hvilket vil sige, at billederne er færdiglavede og klar til at sende afsted eller downloade.

Alle billeder her på siden er naturligvis gratis fødselsdagsbilleder til privat brug. Det betyder, at du bare skal finde netop dét billede, du kan lide, og så sende det afsted på din foretrukne måde – hvad end det er online eller fysisk.

Skriv en personlig hilsen

Nu har du forhåbentligt fundet netop dét fødselsdagsbillede, der passer perfekt til din kære, så du kan ønske tillykke på en sød eller sjov måde. Det glæder os rigtig meget, at vi har kunnet hjælpe dig med at finde et enten sjovt, frækt eller sødt billede.

Husk på, at det er tanken, der tæller i kortet. Det helt rigtig kort skal selvfølgelig have den helt rigtige hilsen. Ønsk fødselaren tillykke, men vær gerne lidt mere personlig end dét. Ros nogle af modtagerens egenskaber, referer til et dejligt minde, eller fortæl, at du savner vedkommende. Et kort er særligt velegnet til netop de små søde eller sjove hilsner, som vi har tendens til at glemme lidt i en travl hverdag.

Altid mange gratis fødselsdagsbilleder

Hvis du senere skulle få brug for flere fødselsdagsbilleder, så glæder vi os til at se dig igen. Gem gerne siden, så du senere kan komme tilbage og gøre brug af det store udvalg af gratis fødselsdagsbilleder, herunder:

  • Sjove fødselsdagsbilleder
  • Frække fødselsdagsbilleder
  • Fødselsdag clipart
  • Og meget mere.

Leave a Comment