Fødselsdagsflag spreder glæde og en festlig stemning

Fødselsdage er nemme at glemme i den travle hverdag, men det varmer så meget, når de bliver husket. Det er de små ting, der virkelig betyder noget, og man må sige, at et fødselsdagskort er en lille ting. Hvis du ønsker at glæde dine nærmeste på deres fødselsdag, så kan vi hjælpe dig med at finde et kort, der matcher fødselarens personlighed. Vi har gjort det rigtig nemt, da vi har lavet et stort udvalg af særligt udvalgte fødselsdagskort, og du kan sende dem helt gratis.

Du kan også bruge billederne til en fødselsdagshilsen på mail eller Facebook.

Her er de flotte fødselsdagsflag:

 

Sådan gemmer du virtuelle fødselsdagsflag

Her finder du ”fødselsdagsflag clipart”, som betyder at det allerede er færdiglavede billeder, der er praktiske og nemme at bruge, hvis du ønsker at sende et elektronisk fødselsdagskort, da det nemt sendes via e-mail. Flagene gemmes i png eller jpeg format på din computer, som gør det nemt for dig, da du efterfølgende både kan sende dem virtuelt, bruge dem på sociale medier eller printe dem ud som kort og skrive en sød fødselsdagshilsen på.

Søger du efter ”fødselsdagsflag”, ”flag fødselsdag hjerte”, ”dansk flag fødselsdag” på Google, kan resultaterne virke uoverskuelige. Her på siden får du et stort udvalg af alle typer elektroniske fødseldagsflag, så det er blot at vælge det helt rigtige.

Under flagene finder du forslag til fødselsdagshilsner, hvis du nu skulle have fået en skriveblokade eller bare vil have inspiration til noget andet end det traditionelle ”Tillykke med fødselsdagen … ”.

Forslag til fødselsdagshilsner

Hvad end du er den sjove type, der godt kan lide jokes, eller du er den romantiske type, som foretrækker en sød og kærlig hilsen, så har vi sørget for idéer, der matcher alle behov. Om det er din kæreste, din mor eller din kollega, der har fødselsdag, kan du herunder finde en passende hilsen at skrive på dit valgte flag kort.

Til ven(inden)

Kære ___. Hjerteligt tillykke med fødselsdagen! Jeg håber, at du bliver fejret på bedste vis, og jeg glæder mig til at se dig snart! Knus ____

Den sjove

Hej gamle. Husk på: Gamle mennesker må ikke spise sundt! De har brug for konserveringsmidlerne for at holde rynkerne tilbage!

Bare rolig! Du er ikke syg. Du er bare blevet ældre 😉

Til den særlige

Jeg vil ønske dig et endnu større tillykke, end nogle af de andre har gjort! Du er noget særligt, og du fortjener kun det bedste på DIN dag! Stort tillykke med fødselsdagen. Jeg håber, at du nyder den!

Til forældrene

Kære mor/far. Jeg håber, at chefen har været ekstra sød ved dig i dag på din store dag. Det fortjener du. Dét og en masse kage. Tillykke med fødselsdagen. Jeg glæder mig til at se dig snart! Kys og kram din søn/datter 

Sangen

I dag er det ____’s fødselsdag! Hurra, hurra, hurraaa. Hip hurra og hjerteligt tillykke med de ___ år! Det er store år til en stor dreng/pige, og det skal fejres med boller og kage og ikke mindst gaver! Jeg håber, at du får den bedste dag! Mange hilsner ______ 

Til vinelskeren

Du ved, at vin bliver bedre med årene. Du er ligesom vin! For hvert år bliver du bedre og bedre! Du er fantastisk! Tillykke med fødselsdagen. Kram _____

Den charmerende

Er det ikke hårdt at holde sig så ung og frisk år efter år? Du gør det hvert fald fantastisk! Tillykke med fødselsdagen! jJeg håber, at du er blevet forkælet på bedste vis. Mange hilsner _____

Det var vores bud på fødselsdagshilsner (du kan finde flere ideer her og sjove ideer her. Med disse hilsner og et fint fødselsdagsflag er du godt rustet til at glæde dine nærmeste. Du må selv sørge for kagen og gaven, men vi håber, at du her fandt den inspiration, du ledte efter.

Leave a Comment