Invitationer og indbydelser til alle de særlige begivenheder

Når en stor fest eller begivenhed står for døren, så gælder det om at få sendt invitationerne ud i god tid. Invitationerne skal ses som værende startskuddet for en stor begivenhed, og derfor er det vigtigt, at indbydelserne lever op til ens egen forventninger til, hvordan festen skal være. Hvad end der er tale om indbydelser til en sjov temafest eller den perfekte bryllupsinvitation, så er der mange forskellige muligheder at vælge imellem, når det kommer til at lave indbydelser. Her på siden kan du finde en masse gode ideer!

Skab dine egne invitationer online

At lave sine egen invitationer online er blevet et kæmpe hit, og derfor findes der også en lang række af udbydere, som tilbyder dette. På hjemmesiderne finder du typisk flere forskellige skabeloner til indbydelser, som du kan vælge imellem. På denne måde kan du prøve at mixe og matche imellem flere forskellige elementer, inden du ender op med det endelige resultat for dine invitationer.

Ved at lave dine invitationer online, så kan du nemt gå ind og redigere i invitationen, inden du laver den endelige udgave, som sendes til tryk. Det kan være du har fundet frem til, at der skal tilføjes et nyt billede til forsiden af invitationen, eller måske skal skrifttypen laves om. Dette kan du nemt selv ændre, når du laver dine invitationer online.

Vi anbefaler Vista Print til indbydelser og invitationerVores favorit er Vistaprint, da det er nemt at lave invitationer hos dem. Samtidigt yder de en god service, har mange flotte skabeloner og klart de billigste priser.

  • Vælg mellem flere hundrede designs
  • De laveste priser på markedet
  • De garanterer at du bliver tilfreds

Se udvalget på deres hjemmeside

Vi har lavet en prissammenligning for dig:

UdbyderPris for 10 kortPris for leveringSamlet pris
Vistaprint73 kroner46 kroner119 kroner
Optimalprint124 kroner67 kroner191 kroner
Bilka Fotoservice:124 kroner47 kroner171 kroner
Poobles143 kroner40 kroner182 kroner
Pixum:114 kroner52 kroner166 kroner

Som du kan se, så har Vistaprint de klart laveste priser.

Alle de nævnte priser er “fra priser” og invitationerne kan derfor være dyrere.

Lav selv invitationer

Lav selv invitationer er for de kreative

Ved selv at lave dine indbydelser, så kan du være med til at give invitationerne et super personligt præg. Du kan gøre dine invitationer personlige enten igennem materialevalg, farver eller noget helt tredje. Er du vild med selv at klippe og klistre, så kan du nemt få lavet nogle flotte og personlige invitationer, som passer perfekt til den begivenhed, du inviterer til. Med lav selv invitationer er du samtidig også fri for at gå på kompromis. Her har du frit valg på alle hylder i forhold til både budget, materialer, farver og meget andet.

Tip: Brug Pinterest til at få inspiration til, hvordan dine invitationer skal se ud. Hvis du ikke kender Pinterest, så er det et socialt netværk med masser af DIY inspiration.

Selve materialerne kan nemt købes i Bog og Ide. Hvis du bestiller varerne på deres hjemmeside, så kan du hurtigt afhente dem i din lokale butik eller få sendt dem hjem.

Alternativt kan du købe dem i din nærmeste hobbybutik.

Få flotte invitationer til en god pris

spar-penge-paa-dine-indbydelserEn flot indbydelse behøver ikke nødvendigvis at koste det hvide ud af øjnene. For omkring 7 kroner kan du således få en flot og personlig indbydelse. Ved at have en klar idé om, hvordan ens invitationer skal se ud, så er man allerede langt. Som du kan se i vores prissammenligning højere oppe, så er der også stor forskel på hvad invitationerne koster fra sted til sted. Skal du sende rigtig mange invitationer ud, så kan prisforskellen nemt blive flere hundrede kroner. Og billige indbydelser er ikke nødvendigvis af en dårligere kvalitet.

 

Glæd dine kommende gæster

 

Kort til alle anledninger

 

Ved at sende en smuk og elegant invitation ud, så er du sikker på, at dine gæster virkelig vil komme til at glæde sig til din begivenhed. Nu til dags er det ikke ofte, at man modtager breve eller invitationer med posten, hvorfor en ægte papirs invitation med sikkerhed vil gøre modtageren glad. En flot indbydelse er også god at have til at kigge tilbage på, når man mindes den begivenhed, som invitationen omhandlede.

Du kan læse mere om indbydelser og invitationer her:

Hvad end du er til de hjemmelavede indbydelser eller de færdigproducerede af slagsen, så findes der et væld af muligheder, når det kommer til at finde de helt rigtige invitationer.

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 6.0/6 (1 vote cast)
Invitationer og indbydelser til alle de særlige begivenheder, 6.0 out of 6 based on 1 rating